Така стана, че едно настъргано кашкавалче поиска да се разтопи в кашата накрая, че чак и отгоре за разкош. Рецептата е супер и търпи вариации. :)
28.08.2022 18:44
1
1
Анонимен
А ако се чудите на ярко червения цвят - паста концентрат от червени чушки. Стои от месеци в хладилника и ми хрумна да вложа от нея тук. Добра идея
28.08.2022 18:46
Анонимен
Точно така я готвя и аз. Само добавям понякога ориз, масло, сметанка, ако ми се намират. Но и така е много вкусна !
20.08.2021 20:11
3
Марин
Много добра гъбена яхния
11.05.2018 16:50
1
2
Милена
Страхотна каша ! Аз прибавих една шепа ориз и накрая когато беше готова пуснах малко кубче краве масло да се разтопи !!! Стана невероятна каша ! Благодаря Ви !
22.01.2016 13:35
5
4
Мариела Христова
Една от любимите ми каши, но при приготвянето и не добавям червен пипер.
15.01.2016 08:50
4
Станимир
Гъбената кашичка стана невероятна...БЛАГОДАРЯ за хубавата рецепта :)
23.04.2015 18:09
4
1
Елена
Наистина, невероятно вкусна. Не очаквах!
28.03.2015 18:26
3
diqna
много вкусна стана
23.03.2014 21:45
4
vanq panteva
ок добре стана вкусно еее!!!!
01.02.2014 17:55
1
2
vanq panteva
отивам да купя гъбки и да видим какво ще стане!!!
01.02.2014 14:50
6
1
68156
Нямах доматено пюре и сложих лютеница, но като цяло стана разкооооошна каша.
28.01.2014 21:17
2
1
Анонимен
С лютеница става дори по-вкусна и плътна.
20.08.2021 20:13
Gabriela Rancevova
не е традиционата каша, но пък е много вкусно!!!!!!!!
30.06.2013 13:58
1
Бай Иван
Е хайде бе момичета не я ли наготвихте вече, че да пишете как е?
Ще пробвам и дано ми се получи!