Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
До първия коментар: Доколкото виждам авторът на рецептата никъде не е писал, че това е класическа рецепта, независимо дали банска или разложка.А и доколкото знам, рецептата за капама не е търговска марка.Тъй че малко по-кротко.Всеки решава как да си я направи, важното е да му е вкусно.Точно както навремето нашите баби са го правили.
24.12.2023 12:07
4
1
Анонимен
Анонимен
До анонимника от Разлога...банско ли е банското чудо или е разложко?,? Айде, нема нужда. Съгласен съм, че в Разлог ГОТВЕХА най-вкусно. Тънкия момент е ХА, демек минало време. Колкото до коя е истинската капама, това е все едно да спорим каква е кухнята в България. Ами...Балканска. Една и съща манджа, в хиляди варианти.
24.12.2023 10:50
5
3
Анонимен
Анонимен
И тази ще е хубава за ядете. Защо приемате само една рецепта? Всеки може да прояви творчество, щом става добре. Не може един да ръководи различните вкусове и желания. Весели празници!
23.12.2023 18:49
3
1
Анонимен
Анонимен
Това Не е истинската класическа капама.Истинска капама се прави само в селищата от разложката котловина.Не се слага в капамата наденица,нито червен пипер.За справка намерете рецептата на известната писателка Бойка Асиова от Разлог.,за истинска разложка капама.Това е истинската рецепта.Другото са измишльотини, и лаически мпровизации.
22.12.2023 21:46
11
9