Тази рецепта коментираха

Анонимен
Нели Христова
Нели Христова
получи се много добре,всички в кьщи я харесаха.
20.03.2013 09:45
1
1
Тони
Тони
А, ако се махнат жълтъците /понеже нямат термична обработка/ ще бъде ли проблем и до колко се променя вкуса на тортата?
13.02.2013 15:55
2
Maria
Maria
И на мен ми се получи :) Много вкусна!
29.12.2012 16:43
Иван Г.
Иван Г.
К'во ви става - на мен ми се получи екстра!
28.11.2012 17:51
1
Борко
Борко
ауу, че компетенция, предполагам последният коментар ще е от полза за много хора..
17.09.2012 18:31
Mila
Mila
Никак не ми харесва рецептата,обикновено като търся нещо в нета прочитам няколко рецепти,докато реша по коя от тях да готвя и какво да добавя или изменя.Тук обаче има много неща да се добавят. Брашното липсва със сигурност,в др рецепти е по 20-50гр. Липсват и градусите за печене на блатовете,но айде тук можем да се досетим,че няма да е на 250.Липсва снимка,която да отразява точно тази торта,защото Гараш по принцип се прави с много тънки блатове,но се оказва в нет пространството,че има и доста рецепти на тази торта,чиито блатове се бъркат с тези на обикновена торта. Едно момиче правилно попита колко точно са тези кофички течен шоколад,защото има по 250,400...Може би единственото което ми харесва в рецептата е,че липсва сметана за крема от вътре,а аз точно така обичам Гараш-да е само шоколад с масло.Казвам липсва,защото в останалите рецепти,на които попаднах имаше сметана,а така става много светъл крема и не е оригинално.
12.09.2012 16:15
1
Дарси
Дарси
докато хванат съвсем лек загар. Мисля, че при всяка фурна е различно
23.08.2012 16:30
ивелина
ивелина
за колко минути :)
21.08.2012 14:14
Дарси
Дарси
тортата трябва да престои поне 1 нощ, за да се напоят блатовете и да не са твърди. Аз ги пека на 170 градуса
21.08.2012 13:11
милко
милко
а на колко грауса се пекът
21.08.2012 10:59
Стоименова
Стоименова
да, пише изпичане на 4 блата ...
15.08.2012 15:20
марина
марина
извинете искам да попитам блатовете трябжа ли да се пекът ?
15.08.2012 10:26
лина
лина
Ужасно сладка стана тортата за мен,а на половинката му хареса много.По принцип не съм яла никога такава торта в сладкарница,и искам да попитам-трябва ли да е много лека тортата,парченцата ми бяха леки като вафли след като ги одрязох и едни сухи???
17.05.2012 20:45
1
Покажи всички подкоментари
emy
emy
отгоре може да се украси с шоколадови пурички
10.04.2012 17:37
рози
рози
искам да попитам ,няма ли брашно в сместа за блатовете?
14.03.2012 12:52