Никак не ми харесва рецептата,обикновено като търся нещо в нета прочитам няколко рецепти,докато реша по коя от тях да готвя и какво да добавя или изменя.Тук обаче има много неща да се добавят. Брашното липсва със сигурност,в др рецепти е по 20-50гр. Липсват и градусите за печене на блатовете,но айде тук можем да се досетим,че няма да е на 250.Липсва снимка,която да отразява точно тази торта,защото Гараш по принцип се прави с много тънки блатове,но се оказва в нет пространството,че има и доста рецепти на тази торта,чиито блатове се бъркат с тези на обикновена торта. Едно момиче правилно попита колко точно са тези кофички течен шоколад,защото има по 250,400...Може би единственото което ми харесва в рецептата е,че липсва сметана за крема от вътре,а аз точно така обичам Гараш-да е само шоколад с масло.Казвам липсва,защото в останалите рецепти,на които попаднах имаше сметана,а така става много светъл крема и не е оригинално.
12.09.2012 16:15
1
Дарси
докато хванат съвсем лек загар. Мисля, че при всяка фурна е различно
23.08.2012 16:30
ивелина
за колко минути :)
21.08.2012 14:14
Дарси
тортата трябва да престои поне 1 нощ, за да се напоят блатовете и да не са твърди. Аз ги пека на 170 градуса
21.08.2012 13:11
милко
а на колко грауса се пекът
21.08.2012 10:59
Стоименова
да, пише изпичане на 4 блата ...
15.08.2012 15:20
марина
извинете искам да попитам блатовете трябжа ли да се пекът ?
15.08.2012 10:26
лина
Ужасно сладка стана тортата за мен,а на половинката му хареса много.По принцип не съм яла никога такава торта в сладкарница,и искам да попитам-трябва ли да е много лека тортата,парченцата ми бяха леки като вафли след като ги одрязох и едни сухи???
17.05.2012 20:45
1
Ели
Точно така трябва да е! И наистина е много сладка :)
09.03.2014 16:05
emy
отгоре може да се украси с шоколадови пурички
10.04.2012 17:37
рози
искам да попитам ,няма ли брашно в сместа за блатовете?
14.03.2012 12:52
анелия
с тази рецепта направих истинкски фурор вкъщи тортата се получи стахотна от 1ви опит
11.01.2012 20:21
наблюдателна
Тази картинка, защо я използвате на всякъде ?
14.06.2011 12:30
Lores
Общо 400 гр., хартиено фолио се ползва и определено ти трябва пудра захар, тъй като иначе ще се усеща.
14.06.2011 10:39
1
Ани
Точно какво фолио трябва да се използва ? И може ли само с обикновенна захар, ако няма пудра захар ?
21.05.2011 15:19
Петя
И мен ме интересува - обща 400 или всяка по 400 ?
19.05.2011 12:29
2
nati
Обща 400 или всяка по 400 ?
13.04.2011 22:23
гера
Тортата е направо божествена.
29.03.2011 19:50
Lora
Правих тортата преди два дена и смея да кажа, че това е най-хубавата торта гараш в домашни условия. Обрах овациите.
Тази рецепта коментираха
Подобни рецепти
Последно Коментирани