А пък аз още докато четох коментара на Гери веднага разбрах, че е глупава. Може ли някой да ми обясни какво точно значи фалшива рецепта? Ще се отнася до снимките - ако някоя от вас, мили домакини, беше качила дори една рецепта щеше да знае, че ако вие не предоставите снимки, редакторите качват каквито има -възможно най-близки. Но явно е далеч по-лесно само да се критикува и да се плюе.
29.08.2013 10:48
Гери
Още до като четях рецептата ми стано ясно,че е фалшива.Не бих си похабила продуктите и времето!
29.08.2013 00:45
1
Деница
Абсолютно съгласна съм с Цветка. Да не говорим че вече 2 пъти оставам коментар, че тази рецепта не става за нищо, поне хората да не си хабят продуктите както се случи с мен, но коментарите ми се изтриват. Или променете рецептата или престанете да ми триете коментарите, нека хората сами преценят след като са видели мнението на вече патили си хора.
03.06.2013 01:13
2
1
Цветка
Много от рецептите в този сайт за съжаление не се получават така, както изглеждат на снимката. В много от случаите снимките дори са от съвсем различни ястия. По-голямата част от рецептите не са особено успешни.
01.06.2013 12:51
1
meri
Първо като се наредят тиквичките в тавата се изпичат във фурната до златисто.После се заливат с разбитите яйца, кисело мляко, прясно и брашно и се запича.Вкусотия :)
30.05.2013 16:21
1
1
Мира
Не им трябва много време на тиквичките да се изпекат
28.05.2013 13:57
Таня
Правила съм го ,но тиквичките режа на кубчета и се сготвят перфектно.
28.05.2013 00:52
мария
и аз това искам да питам тази рецепта изпробвана ли е че нещо не ми вдъхва голямо доверие
21.05.2013 22:55
Milqeva
Много се извинявам обаче,ако тиквичките се наредят сурови ще могат ли да се изпекат заедно със заливката от яйце,сирене и мляко. Мисля, че ще останат сурови. Посочената рецепта изпробвана ли е?
Тази рецепта коментираха
Подобни рецепти
Последно Коментирани