Тази рецепта коментираха

Анонимен
July
July
Благодаря за рецептата! Винаги търся нови начини да сготвя елда, защото много я обичам, а и е много полезна.
Нямах прясна чушка и добавих една печена чушка от буркан. Може би трябваше да пропусна, защото не се вписаха много в свежия вкус на ястието. Не харесвам копър, използвах за подправки малко джинджифил и къри. Не стигна до фурната :)
04.05.2020 22:27
Потребител#178366
Потребител#178366
Много лесна и вкусна рецепта, добавих орехи като сложих да се пече за около 15 мин. и добавих чубрица, и доби много приятен балкански привкус, приятно се вписва в общия вкус. Много е хранителна и едновременно не тежка храна. Успех!
04.11.2016 03:29
1