На всички, които коментират рецептата като не диетична, давам съвет: Тъй като глупостта не се лекува медикаментозно, лекувайте се с четене и образоване.
За рецептата: Практична, лесна, бърза, а за по креативните възможност за импровизации.
06.08.2023 17:18
1
Reni Kostova
Пропорциите нарочно ли са дадени така че да не се получи тесто, а ронлива смес? Не е за първи път в тоя сайт някой да се мисли за много cool като дава сгрешени съотношения.
04.06.2017 23:59
4
1
Лола
Вместо вода сложих фреш портокал, олио и изпълних рецептата. Тестото стана по-твърдо и ронливо, но все пак успях да се справя с разточването. Бисквитите станаха доста вкусни, точно 57 на брой. Благодаря за рецептата, все пак!
09.02.2015 18:06
1
Даниела
Атопичен дерматит не е алергия.
30.06.2014 17:00
2
2
Таня
Масло или растителна мазнина,олио например?Нещо с тези пропорции не стана тесто а ронлива смес?
21.08.2013 19:21
4
1
lili
Диетично означава и без мляко и яйца, защото има хора, който страдат от атопичен дерматит /алергия към белтъка на млякото/ !!!!!!!!!!!!
27.07.2013 14:20
3
2
тина
Къде видяхте в рецептата да пише диетични бисквити?Пише ОБИКНОВЕНИ!
23.01.2013 13:49
6
Станев
Фиф,Цвети,анахи,вени и особено дида не могат да направят разлика между "диетични" и "диабетични" и стова биха подвели някои читатели.
Георгиева е най-далеч от темата. Определено няма нищо общо с готварството нито като любител, нито като професионалист.
Напълно съм съгласен с градивните мнения на Аннни и вили.
Бисквитите ми станаха отлични,всички край мен твърдяха това! Ако се консумират като бисквити, слатам 120-130 грама захар. Ако се използват за бисквитена торта, може и със 150-180 грама захар.
14.01.2013 10:11
5
вили
Добра е!Така ги правеха ЗАХАРНИТЕ КОМБИНАТИ ,но с по-малко захар,задължително ванилия и полусурови!
13.01.2013 21:21
5
Annny
Забравих да допълня. Отне ми около час, барабар с миенето на съдовете.
Определено ще си я запазя.
12.11.2012 19:54
2
Annny
Рецептата е много добра. Точно каквото търсех. Имам една-две забележки, които ще споделя:
1. 200гр. захар според мен е много. Не са неприятно сладки, но определено са много по-сладки от купешките обикновени бисквити. Следващия път ще сложа 100-150 грама.
2. Мислех, че се точат на 5мм, защото не се надуват. Всъщност бисквитките се надуха двойно, така че първата доза, ми се получи с дебелина около сантиметър. За мен това е много. Останалите точих на около 2мм и резултатът е перфектен!
12.11.2012 19:51
7
Radi
Идеални бисквитки за моето дете, което е със алергия към белтъка на кравето мляко. Вече мога да приготвям обикновени бисквити без яйца, мляко и други неща, които често присъстват в купешките бисквити.
30.09.2012 23:17
3
miss X
Мили дами, исках да споделя, че рецептата става, при това доста е вкусна :) Относно тава, че захарта ги прави Не диетични, много лесно бихте могли да я замените с подсладител. Така че, не съдете преди да сте опитали :)
04.05.2012 00:48
2
1
Георгиева
Не стига, че не са никак диетични бисквитите, но на всичкото отгоре на картинката са показани фабрични такива. Съмнявам се от посочените продукти да излезе нещо. Защо изобщо публикувате такива смотани рецепти? Аз съм готвач и имам понятие от готварство, но някоя млада домакиня би се подлъгала от термина "диетични" и ще си изхаби продуктите.
24.07.2011 13:00
6
anahi
Това ако е диетично ?
16.05.2011 15:41
3
veni
Май не разбираш нищо от диета.
06.04.2011 09:51
2
дида
Хей,хорааа,ама тая Ефросия с нейното невежество ме убива.Е,кое е диетичното на рецептата?Аз съм диабетик.Представяте ли си,ако сложа 200гр.захар какво ще стане с мен?Мноого не точни и лоши рецепти дава тая жена.И публикуващите /модераторите/къде са?Четат ли въобще?Имат ли интерес някакъв въобще от нашите мнения? Май НЕ.
20.02.2011 09:12
6
Cvety
Странна рецепта за диетични бисквити с 200 г. захар ?
19.02.2011 20:09
4
фиф
Диетично не означава без яйца и мляко, а без брашно и захар примерно.
За рецептата: Практична, лесна, бърза, а за по креативните възможност за импровизации.
Георгиева е най-далеч от темата. Определено няма нищо общо с готварството нито като любител, нито като професионалист.
Напълно съм съгласен с градивните мнения на Аннни и вили.
Бисквитите ми станаха отлични,всички край мен твърдяха това! Ако се консумират като бисквити, слатам 120-130 грама захар. Ако се използват за бисквитена торта, може и със 150-180 грама захар.
Определено ще си я запазя.
1. 200гр. захар според мен е много. Не са неприятно сладки, но определено са много по-сладки от купешките обикновени бисквити. Следващия път ще сложа 100-150 грама.
2. Мислех, че се точат на 5мм, защото не се надуват. Всъщност бисквитките се надуха двойно, така че първата доза, ми се получи с дебелина около сантиметър. За мен това е много. Останалите точих на около 2мм и резултатът е перфектен!