Тази рецепта коментираха

Анонимен
Потребител#241046
Потребител#241046
Никой и никога не прави курбан/чорба/ от свинско. По всяка вероятност идва от народите за които свинята е "мръсно" животно, и от които сме взаимствали голяма част от кулинарните си навици. В нито една книга за класическа българска кухня не съм срещал думата курбан да се свързва със свинско месо. Това си е някакъв вид чорба от св.месо и не може да се нарича курбан.
11.11.2019 11:19
1

Последно Коментирани

Свинска джолан чорба3Свинска СупаСвинска джолан чорба93
Невена Блажева ИвановаНевена Блажева Иванова1952k2k
Боб в мултикукърБоб ЧорбаБоб в мултикукър34
Валентина РангеловаВалентина Рангелова1962