Правила съм тази рецепта вече няколко пъти и винаги става чудесна, благодаря!
04.01.2015 19:35
1
1
стефан
до Симо:
ами аз варя доста поне час иначе си е твърдичка!
21.01.2014 22:15
2
1
мими
Ако добавите накрая и малко кимион , ще стане супер!
29.11.2013 19:09
6
2
Дани
Искрени благодарности за рецептата.Аз съм начинаеща в готвенето,но благодарение на вас лещата ми се получи отлично.Да сте жива и здрава.Поздрави от мен :)
25.11.2013 15:38
6
1
Величка Иванова
Много хубава стана! Благодаря Би!
30.09.2013 11:50
1
Elena Todorova
Рецептата е супер, приготвя се лесно и е лека засищаща храна. Само мога да отбележа, че ако сложите и една две картофи ще стане супер и доста се сгъстява.
29.07.2013 13:15
3
Никита Бенямин
Благодаря за хубавата рецепта.
Преди 5 години за последен път ядох леща яхния,баща ми я беше направил малко преди да почине на 93 год. Днес направих" Леща яхния" по вашата рецепта и много ми хареса. Продължавайте да измисляте такива хубави рецепти!
26.05.2013 13:56
4
Вальо
Ми лещата увира бързо, то си й личи. Пробвай с лъжичка и виж дали е омекнала. Зависи от вида леща, колко време трябва да се вари.
27.10.2012 13:51
2
1
Симо
А колко време трябва да се вари , някой можели да каже ?
27.10.2012 12:57
Ваня
Пише колко вода се слага ... 1.5-2л вода!
02.10.2012 21:04
2
tedi
току што я направих,и вода сложих1,5-стана муцкааааа:)
ами аз варя доста поне час иначе си е твърдичка!
Преди 5 години за последен път ядох леща яхния,баща ми я беше направил малко преди да почине на 93 год. Днес направих" Леща яхния" по вашата рецепта и много ми хареса. Продължавайте да измисляте такива хубави рецепти!