Тази рецепта коментираха

Анонимен
Мария
Мария
Лещата си е ок, водата предценете сами колко гъста искате да бъде. Ако искате да бъде много гъста сложете вода колкото да покриете лещата с 2 пръста. Ако желаете по-рядка супичка, сложете повече вода. Както и да я направите все хубава става.
29.02.2012 16:24
1
1
Kris
Kris
Ма верно с тая леща и на мен проблема ми е в количеството вода :D Пишете подробно , тука влизаме и млади и неуки все пак :) Иначе благодарско за рецептата
29.02.2012 16:16
2
radoo
radoo
Не мисля, че е необходима вода. Просто си правиш леща чорба по която рецепта искаш. След като всичко е готово, загряваш добре олио в тиган - не много - ако не искаш да стане тежка яхнията, слагаш малко червен пипер - около 1 супена лъжица, и след това един черпак от лещата, после още един и още един .... оставяш ги хубаво да се запържат... и това всичкото което е в тигана го слагаш в тенджерата и оставяш още 2- 3 мин да поври . Подправки на вкус - кой каквито иска :)
25.01.2012 21:22
2
1
милчо
милчо
И що не пише колко вода да сложа?
22.12.2011 17:27
2
2