Тази рецепта коментираха

Анонимен
Мариела Димова
Мариела Димова
Получи се страхотен! Аз добавих шоколадова глазура и стана още по- вкусен
01.04.2018 22:01
Петранка Петрова
Петранка Петрова
Не мога да разбера, кой публикува тези рецепти без да мисли, че бакпулвера се продава в пакетчета с определен грамаж. Колко по лесно ще е да се напише - 1,2 и 1/2 бакпулвер.
06.12.2014 19:55
3
4
Мария
Мария
Получи се страхотен кекс, благодаря за рецептата :)
01.09.2014 05:53
3
Асие
Асие
Това ще бъде супер непремено ще опитам
16.03.2014 22:27
2
пипи
пипи
Кекса става страхотен...нищо общо със снимката :)
04.02.2014 10:42
2
Не ми изглежда много вкусно.
Не ми изглежда много вкусно.
Не ми изглежда много вкусно.
15.11.2013 19:41
1
1
Пепи
Пепи
Не знам колко е вкусен,но на илюстрацията се вижда,че е тиклав.
19.10.2013 15:47
1
1
коко
коко
Ти си тиклава шматко!!!
27.01.2014 19:50
6
6
Ваня
Ваня
Много хубава рецепта. Кекса стана разкошен
28.05.2013 15:01
1
1
Елена
Елена
Чудесна рецепта :)лесна и вкусна! Поздравления
25.05.2013 10:43
мими
мими
Ох...незнам от долу се опече отгоре изгоря в средата сурово... изкарах го от тавата и на пърчета пак го опекох.... пак стана, но защо така се получи..нямам обяснение...
28.02.2013 17:37
2
1
1
Галя
Галя
180°С са много според мен! Аз пека кексове на максимум 175°за около час.
05.08.2015 23:37
Vizhdan
Vizhdan
Моят кекс също се получи много добре. Рецептата е обяснена достатачно подробно. Благодаря!
23.02.2012 14:52
1
Вили
Вили
Страхотен стана! Поздравления за рецептата! :)
12.02.2012 16:04
мими
мими
Кексът е много вкусен. Стана страхотен, заслужава си.
13.05.2011 22:07