Тази рецепта коментираха

Анонимен
Потребител#268223
Потребител#268223
Чушката не е ли печена? И само се разбърква? Поне пасатор или кухненски робот?
17.03.2021 19:57
маноло
маноло
Няма нашенско кьопоолу! Това е турски специалитет!!!!
17.02.2015 21:00
1
Malena
Malena
1 патладжан
1/4 ч.ч. сок от лимони
1/4 ч.ч. тахан
1 скалидка чесън
сол на вкус
2 с.л.зехтин
Патладжана се измива и се надупчва. Слага се да се пече в предварително рагрята фурна на 200 градуса за 30 - 40 мин. Вече изпечения патладжан се остава да изтине обелва се кората и се изцежда. Всичките продукти се слагат в кухненския робот и се пасират. Готовата сме се сервира след 3 часа охладена.
03.01.2012 08:05
2
ми че
ми че
Това си е нашенското копоолу - баба Гануш я чакаме да дойде.
07.03.2011 16:37
4
гост
гост
Ми дай истинската рецепта. То не е лошо да има градивна критика, но нека е от компетентни хора.
05.02.2011 09:05
1
2
гост
гост
Не за първи път ми прави впечатление грешки в рецептите, поместени под определено име. В случая става въпрос за някаква интерпретация на Баба Гануш Да, има патладжан, но основното и специфично за рецептата, а именно сусамов тахан липсва. Подвеждате хората с някакви измислици, може да са вкусни, но им слагайте други имена, след като не са по оригинала.
02.02.2011 14:59
2