Тази рецепта коментираха

Анонимен
nina.yo1
nina.yo1
Много добре се получи на външен вид. Замених брашното с лимецово едрозърнесто без глутен от сигурен производител и добавих ленено брашно. Пекох в силиконова форма-цвете.
17.03.2019 11:12
1
Диляна
Диляна
Колко олио също липсва сякаш
31.01.2017 10:34
22
Valentina Psaltirova
Valentina Psaltirova
Отговарям на Ради - основният продукт в рецептата съм забравила да спомена - 200 мл. прясно мляко. То се прибавя след като са разбити яйцата със захарта и олиото.
Благодаря за забележката!
09.02.2016 15:03
4
1
Покажи всички подкоментари
radi
radi
kade e mliakoto tuka
07.02.2016 17:00
Rosi Stoyanova
Rosi Stoyanova
Ето с какво ще пия утре сутрин кафето си :)
10.12.2015 17:16