Тази рецепта коментираха

Коментари (14)

Изпрати
Потребител#203530
Рецептата е изпробвана многократно. Супер е!
0
0
Васил Петков
Васил Петков
22.01.2019 23:28
Може и малко натрошено сирене...
8
0
Милена Димитрова
Бях забравила това ястие. Като дете майка ми ни приготвяше така яйцата. Сервираше ни ги поставени в оформен във формата на лодка запечен кренвирш. При първа възможност ще го приготвя.
15
1
Яница Николова
Много апетитно изглежда!
13
2
Николай Митев
Преди малко го направих, страхотно.
13
0
Мисса
Мисса
25.04.2018 09:35
изглежда много интересно и вкусно .... ще опитам
6
1
Станислава Вълкова
Хубава рецепта. Когато живях в Израел, се научих от местните хора да я правя тази рецепта . Само че аз добавях пресни нарязани на ситно домати, и нали обичам леко пикантните ястия ,прибавях и мъничко нарязана на ситно люта чушка( само за мен ) .Шакшуката е доста популярна в Израел . Смята се, че родното място на ястието е Тунис.
18
2
Елица Александрова
Много вкусно.
7
0
Петър Шолеков
Получи се перфектно! Благодаря!
10
0
Джинджер
Джинджер
16.12.2016 15:54
Не е миш-маш , защото не се ползва магданоз . Ще ви напиша аз как го правя:
Олио , две глави лук нараязан и запържен , добавям 4-5 скилидки счукан чесън , после нарязани една червена , една зелена и една жълта или оранжева чушка , захлупваме с капак да се задушат и отвреме навреме рзабърквам . После добавям нарязаното домати или консерва и може да добавим нарязани 4-5 черита-домати . Изчаквам 10-15 минути и прибавям щипка-две джинджер , едно люто чушле нарязано на ситно , чаена лъжичка захар да убие киселината на доматите и разбърквам . Чуквам 9 яйца и върху тях поставям резенчета топено сирене , но по-твърдо , намалявам огъня и покривам с капак за 2-3 минути , след което изключвам газовия котлон .
46
6