Според мен е задължително доматите да са обелени. Това се прави с потапяне последователно във вряла вода и веднага в студена.
04.08.2024 16:31
Потребител#335605
Мария Николова
Не мога да повярвам, на късмета си, да получавам съобщения и визия от Готвач.
Препращам всичко на всички, които познавам и не познавам. Има тенденция, да си направя ежедневни частни партита, на колегите неработещи пенсионери.
Ода на радостта за Готвач.
Обичам ви и готвачи и дегустатори.
Една препоръка - с какво вино се пие. Всичко, което предлага те - месо, зеленчуци, плодове или тортички.
Благодаря за всичко.
10.02.2024 00:35
5
1
Потребител#335605
Мария Николова Атанасова
10.02.2024 00:29
3
Анонимен
Правя нова ястие от години, но незнаех че се казва Шасшука.
16.07.2023 23:08
2
Анонимен
Преди месец като бяхме в Египет всяка сутрин за закуска имаше и Шакшука. На всички много ни хареса и вече няколко пъти я правя по тази рецепта. Уникален вкус.
25.04.2023 10:46
4
1
Анонимен
И при нас на почивка в Анталия почти всеки ден имаше този специалитет за закуска. Беше много вкусно,но ние си мислехме ,че е някакъв вид омлет.Предлагаше се с зеленчуци,колбас,гъби сирене,по желание и се приготвя пред теб.
07.03.2024 15:43
Анонимен
Любимата ни Шакшука, а видеото е незаменим помощник когато правиш рецептата за първи път.
28.03.2023 07:41
3
1
Зорница Христова Михова
Бързо, лесно и всички у дома много харесахата това ястие
13.11.2022 10:59
1
Зорница Христова Михова
Чудесна рецепта!
13.11.2022 10:58
2
Анонимен
На това му казваха ЯЙЦА ПО ЧОРБАДЖИЙСКИ!!!
25.07.2022 16:57
10
1
1
Анонимен
С времето, така се е кръстило в България.
08.08.2023 22:54
Анонимен
Може ли да се добави малко сирене или настърган кашкавал? Иначе е чудесна манджа!
02.07.2021 10:18
3
2
Анонимен
Може, всичко е възможно в кулинарията.
08.08.2023 22:55
Баш Майстора
Има други рецепти с настъргано сирене от хоре
06.02.2022 14:32
maria
Много вкусно стана!
28.08.2019 15:22
3
Евгени
Рецептата е изпробвана многократно. Супер е!
12.06.2019 14:53
4
1
Васил Петков
Може и малко натрошено сирене...
22.01.2019 23:28
10
Милена Димитрова
Бях забравила това ястие. Като дете майка ми ни приготвяше така яйцата. Сервираше ни ги поставени в оформен във формата на лодка запечен кренвирш. При първа възможност ще го приготвя.
14.07.2018 19:28
20
2
Яница Николова
Много апетитно изглежда!
18.05.2018 23:30
16
2
Николай Митев
Преди малко го направих, страхотно.
12.05.2018 21:48
14
Мисса
изглежда много интересно и вкусно .... ще опитам
25.04.2018 09:35
7
1
Станислава Вълкова
Хубава рецепта. Когато живях в Израел, се научих от местните хора да я правя тази рецепта . Само че аз добавях пресни нарязани на ситно домати, и нали обичам леко пикантните ястия ,прибавях и мъничко нарязана на ситно люта чушка( само за мен ) .Шакшуката е доста популярна в Израел . Смята се, че родното място на ястието е Тунис.
Не мога да повярвам, на късмета си, да получавам съобщения и визия от Готвач.
Препращам всичко на всички, които познавам и не познавам. Има тенденция, да си направя ежедневни частни партита, на колегите неработещи пенсионери.
Ода на радостта за Готвач.
Обичам ви и готвачи и дегустатори.
Една препоръка - с какво вино се пие. Всичко, което предлага те - месо, зеленчуци, плодове или тортички.
Благодаря за всичко.