Тази рецепта коментираха

Коментари (2)

Изпрати
Monika Ivanova
Monika Ivanova
11.05.2016 14:35
По нашия край се прави без запичане. Само до варенето се стига и се сипва в тава да стегне.
5
0
Катя Благоева
Ще взема да опитам :) каквато съм сладукусна.
1
1
Monika Ivanova
Monika Ivanova
11.05.2016 14:42
а пък в македония приятелка ми го прави, сварен и го слагат във фурна, но не да е на форма, а го меша няколко пъти докато се пече и става като на едри трохи и отгоре го поръсва с пресно изпържени свински малки топли мръвки :) (падна се че им ходих на гости точно когато клаха прасе) Голяма вкусотия.
4
0
Катя Благоева
И аз не запичам а слагам в тава да се стегне :)
0
0
Катя Благоева
Много обичам качамак, но не му слагам - червен пипер, иначе е много хубаво с него, защото му придава визия.
1
0