По нашия край се прави без запичане. Само до варенето се стига и се сипва в тава да стегне.
11.05.2016 14:35
9
3
К К
Ще взема да опитам :) каквато съм сладукусна.
11.05.2016 17:23
1
1
Monika Ivanova
а пък в македония приятелка ми го прави, сварен и го слагат във фурна, но не да е на форма, а го меша няколко пъти докато се пече и става като на едри трохи и отгоре го поръсва с пресно изпържени свински малки топли мръвки :) (падна се че им ходих на гости точно когато клаха прасе) Голяма вкусотия.
11.05.2016 14:42
4
К К
И аз не запичам а слагам в тава да се стегне :)
11.05.2016 14:37
К К
Много обичам качамак, но не му слагам - червен пипер, иначе е много хубаво с него, защото му придава визия.
Тази рецепта коментираха
Подобни рецепти
Последно Коментирани