Тази рецепта коментираха

Анонимен
Павлова
Павлова
1 Чаша Захар е за Яйцата, а Двете Чаши а може и по-малко за Млякото за сиропирване
17.01.2014 15:46
1
Християна
Християна
Мили дами,мисля че количеството на захарта зависи от вкуса на човек....!Майка ми години наред прави този сладкиш и винаги става невероятен...,но никога по рецепта и количества (както и аз самата)!Всичко е на око!Така според мен,може да си направите перфектното за вас Реване!
Все пак вкусове различни,не всеки обича пракалено сладко или обратното...!
Така,че не се впрягайте,а вложете фантазия в кухнята!Сигурна съм,че резултатите ще бъдат положителни..
01.08.2013 23:02
5
1
Галка
Галка
Когато приготвям този десерт, първо започвам със сиропа. Прясното мляко (1 литър) се сварява със захарта, която е 2 ч. ч., но е много и може да се намали и 1 ванилия. Следва приготвянето на блата. Разбивам яйцата с 1 ч. ч. захар. После прибавям брашното, което е смесено с бакпулвер и 1 ванилия. Пека го в намазнена и набрашнена тава. Топлото реване се нарязва и залива със студеното мляко. И когато млякото попие и десерта се охлади го украсявам с настърган шоколад.
21.06.2013 18:24
2
1
Лиляна
Лиляна
Отново нескопосана рецепта!Моля,поне веднъж отговорете дали сте направили някакви корекции на неправилно представените рецепти,ами то вече не са една или две........
19.03.2013 14:50
1
реване
реване
Нещо в рецептите ви липсва. Описвайте по-подробно начина на приготвяне. То така няма смисъл.
19.03.2013 12:16
1
ваня
ваня
Не е ясно с колко захар се разбиват яйцата и колко захар се слага на сиропа с прясното мляко! Моля уточнете.
19.03.2013 12:12
Emi
Emi
Как е разпределено количеството 3 ч.ч. захар между тестото и сиропа?!!
19.03.2013 12:10