Тази рецепта коментираха

Анонимен
Стоян Александров
Стоян Александров
Е да кача, ама не остана време да го снимам,ДОкато го сготвя и домашните се прибраха лапясяли от глад, Друг път се назландисват и не ядат много боб ама сега му се нахвърлиха, та не остана за снимки никак
20.01.2016 18:11
Кристина Черникова
Кристина Черникова
Ами качете снимка, да видим и Вашите кулинарни заложби :)
20.01.2016 18:10
Стоян Александров
Стоян Александров
Ще видим, може и така да го пробвам следващия път пък дано стане.Иначе при мен се получи по приятна на вид гозбичката, тука ми се вижда малко спаружен бобеца
20.01.2016 18:09
Кристина Черникова
Кристина Черникова
Основното е бобът да се накисва поне 6-7 часа. След това е трябва да се вари в няколко води-най-добре три. След това може да се остави да покъкри във фурната на 150 градуса по-дълго време. Колкото по-бавно и продължително се готви, толкова по-добре!
20.01.2016 18:06
Стоян Александров
Стоян Александров
Вкусен е тоя боб-безспорно! Но много скъп да му се не види, а и музикален... Аз ли не го правя както трябва, не знам, държа ме под напрежение 2 дни...Ако може някой да сподели по-подробно тарикатлък при приготвянето, че направо не си е работа
19.01.2016 17:36
Лидия - Гери
Лидия - Гери
Аз я приготвям тази рецепта като добавям и малко ориз.
14.01.2016 13:32