Тази рецепта коментираха

Анонимен
marcheva14
marcheva14
Ваня, снимката ти направо ме "застреля"...няколко пъти се връщах да я разгледам. Толкова много суджук..!?! . Не че е лошо, напротив, но никога не съм виждала така на едно място, ама и в София къде да го видя............и си виси, то и в магазина за месо така не виси, все са си на килограм и ги гледаш през витрината и избираш.. Отличен!!
12.01.2017 01:07
Ivo
Ivo
Къде в София се продават свински черва и карантия?
С супермаркетите няма, освен желирано шкембе на безумна цена по висока
от контра филе.
21.12.2016 15:12
1
Йорданка Тасева
Йорданка Тасева
няма по-вкусно от домашното мезе, особено ако върви с домашно вино
06.02.2016 18:03
4