Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с месо»Свинско месо»Сачове»Фалшив сач със свинско, суджук и бекон

Фалшив сач със свинско, суджук и бекон

Фалшив сач със свинско, суджук и бекон
Снимка: цветослава киркова
1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
70 мин.
Общо
100 мин.
Порции
3

Необходими Продукти

  • свинско месо - 700 г крехко
  • суджук - 250 г сурово пушен
  • бекон - 250 г пушен
  • лук - 2 глави кромид
  • печурки - 250 г дребни пресни
  • чушки - 2 бр. печени червени
  • соев сос
  • чубрица
  • черен пипер
  • кашкавал - 100 г
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете месото на кубчета и го сложете в дълбока тенджера да се задушава за около 30 мин. (ако е необходимо, налейте 1 ч.ч. вода).

Добавете лука, нарязан на полумесци, и целите гъбки, оставете още 10 мин. на котлона и добавете суджука, нарязан на колелца, бекона, нарязан на кубчета, и нарязаните на дребно печени чушки, добавете подправките и оставете да се готви още 10 мин.

Преместете ястието в подходяща чиния и нарежете парчета кашкавал отгоре, разбъркайте леко, за да се разтопи кашкавалът.

Суджука купих суров и го суших 10 дена. Може да използвате както сушен, така и пресен суджук.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: