Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
Че е вкусно, вкусно е. Само че една огромна забележка : Печете в цинкова тава като не искате с незалепващо покритие. Причината е само една - готвенето и престояването на храна в алуминиеви съдове е изключително вредно за здравето!
06.03.2024 10:45
Анонимен
Анонимен
Без копъра е перфектно.
02.03.2024 21:13
Енчо
Енчо
Супер стана,без копър...Нахранихме се както казват по народному - "Като попско дете на задушница" - много вкусно!
28.10.2017 00:27
1
1
Лили
Лили
Много хубава рецепта, но е по-добре да задушите гъбите предварително. И копърът наистина не подхожда, иначе е много вкусно :)
04.02.2016 19:46
9
1
никназ
никназ
Хубава и автентична рустикална рецепта - вкусно, но копъра неподхожда на свинското и праза, магданоза е достатъчен и за предпочитане е врат който е по-сочен и по-крехък от бута.
22.01.2016 20:34
17