Аз също бих изпекла ябълките с крем карамел, но не бих добавила бирата.
26.10.2016 21:30
marcheva14
Каква идея има бирата при направата на този крем - карамел. Не виждам никакъв смисъл да се ползва. Няма снимка за да добия пълна представа. Не мога да гласувам.
15.09.2016 11:23
Ваня Георгиева
Бирата каква роля играе, много ми е интересно за първи път срещам такава рецепта, трябва да опитам. А има ли аромат на бира или се изпарява при печене.
15.09.2016 11:19
Сия Рибагина
Ябълките трябва да са с размер по-голям от купичките в които ще се пече крема, за да може да се обърне и прехвърли после в тях, което е трудно постижимо, според мен рецептата е интересна, но аз лично бих ползвала самите ябълки като купички за печене на крем карамела, ще стане красиво и ефектно :)
Тази рецепта коментираха
Подобни рецепти
Последно Коментирани