Тази рецепта коментираха

Анонимен
Дими
Дими
започвам да я правя много ми хареса
11.03.2016 14:14
1
Стела
Стела
.....и да добавя още нещо свинското месо запържвай преди лука....или по отделно!
08.03.2016 15:45
5
Стела
Стела
Много ми е интересно от кога точно започваш да засичаш двайсете си минути?!?
08.03.2016 15:43
2
1
никнай
никнай
Просто не ми се вярва че можеш да нарежеш месото и праза и да обелиш и нарежеш лука за 10 мин. магданоза също не се рреже от самосебеси на дребно.
А и маринатата също иска време за да може месото да поеме съставките. Абсолютна глупост е да използваш чесън на прах при положение че на пазара има винаги стар такъв а пролетно време и зелен.

Необичам когато ме лъжат във времетраенето особено от "Помощник Готвач"

По същество рецептата си я бива и гарантирано вкусна.
13.02.2016 22:56
4
Йорданка Тасева
Йорданка Тасева
Можете да добавите към лука малко гъби става разкош
26.01.2016 18:53
2