70 минути за такова семпло ястие ми е прекалено много.
Защш не бланшираш зеленчуците и после не ги пресечеш в ледена вода а ги чакаш да изстинат (чакаш ли ги да се скашкат?).
1:3 вода е прекалено много, по принцип е 1:2 - но може о да си пава, незнам какъв ориз използваш.
Не е много препоръчително да миеш ориза до бистра вода - отмвяаш му нишестето а снего минерали витамини и вкус.
20.02.2016 01:29
1
1
Мадлена
Аз сложих водата 1:3, че дори и добавих още няколко мл, за да се свари оризът. Готвенето не ми отне толкова много време, семпло е, но хубавото е, че се готви "само" и можеш да свършиш нещо друго. :)
13.01.2019 18:27
Петя Славчева
става за разделно хранене и често се приготвя вкъщи
Защш не бланшираш зеленчуците и после не ги пресечеш в ледена вода а ги чакаш да изстинат (чакаш ли ги да се скашкат?).
1:3 вода е прекалено много, по принцип е 1:2 - но може о да си пава, незнам какъв ориз използваш.
Не е много препоръчително да миеш ориза до бистра вода - отмвяаш му нишестето а снего минерали витамини и вкус.