Определено се получи добре, макар да не е класическата торта Наполеон.
27.06.2018 22:17
valentina marinova
крема за Наполеон е Шантили,а това си е обикновен ванилов крем
09.11.2017 14:24
4
4
valentina marinova
това прилича повече на млечна баница ,защо разваляте хубавото име на Наполеона с тази измислица,поне крема да приличаше на Наполеоновиа но няма нищо общо
09.11.2017 14:20
6
1
Диляна
Става бързо и всички в къщи много я харесаха. Страхотна е.
30.10.2017 09:54
2
2
Ginka Todorova
Невероятна торта! Правя я често, защото е бърза,лесна и вкусна!
02.06.2017 14:07
2
Зорница Казларова
Уникален вкус. Стана любима на всички.
19.04.2017 12:37
2
1
Yordanka Kovacheva
Аз приготвих тортата със 250 грама кори и същото количество крем. Стана много добре.
Препоръчвам да изливате крема върху корите, когато е леко поизстинал, за да не се разкашкат. Всъщност е въпрос на вкус, но аз предпочитам да са леко хрупкави и да се усещат.
20.03.2017 13:40
14
3
Невена Валентин Михайлова
Стана добре тортата, на за мен е много захарта, забравили сте да споменете че крема се вари до сгъстяване.
19.03.2017 14:20
4
1
Силвия Николова
Направих я. Остана суха на места. Може би, ако я бях разбъркала с крема щеше да стане по добре. Захарта за мен е много, стана много сладка. Правила съм с домашна юфка на пакета отзад има рецепта за млечна баница, получава се по добре. Това е моето мнение
28.02.2017 08:56
7
2
Ani Voinova
Аз съм правила тази рецепта но с бутер тесто,което се изпича предварително и после се залива с крем.Става много вкусно
15.01.2017 01:17
10
1
Потребител#183244
Много добра рецепта!
11.01.2017 13:07
4
Веселина Гатева
Обикновена млечна баница,която става чудесна с препечена юфка.Това не е торта Наполеон.
03.12.2016 01:41
7
5
1
Tsveti Abadzhieva
Разбира се, че това не е класическа торта Наполеон ;) Веднъж само правих нещо подобно на рецептата по-горе и резултатът беше потресаващ..:(
Аз предпочитам този вариант на торта Наполеон- с много блатове, но не с готови кори- било от кори за баница(?!), било от бутер-тесто ;) :
18.03.2017 19:35
Петя
Рецептата е много сполучлива.У дома много харесаха тортата.
Аз добавих и още една лъжица брашно и корите ги поръсих с олио и захар, след като ги опекох /а не преди това/, за да не се слепят. Освен това сместа не я редих ами я омесих, за да стане хомогенна и за да попият добре корите. След като се омеси крема с корите може да оставите малко от корите, за да поръсите отгоре.
10.11.2016 20:56
4
1
Веселина Гатева
Млечна баница,която е още по-хубава с юфка,която е препечена.Торта Наполеон е съвсем друго нещо
28.08.2016 22:48
23
2
Потребител#173178
Правих я веднъж преди години, но нещо не ми се получи много добре. Корите ми се разкашкаха и стана като някаква попара на вид. Може би трябва да пробвам с домашна юфка, която е по-плътна. Помня, че сложих и масло в крема - за стягане и за вкус.
06.07.2016 21:46
11
1
Цветелина
Направих я и съм доволна от резултата.В описанието по горе сте пропуснали да кажете че крема се вари докато се сгъсти.
19.04.2016 13:27
16
3
ВИЛИ-Виолета Матева
Правих я тази торта и не съм очарована ,въпрос на вкус ,но я приготвих с готов крем може и това да е причината ?
16.03.2016 18:41
7
3
Наталиа Петрова
Преди време опитах подобна рецепта и не ми се получи. Затова сега съм малко счептично настроена, но най-вероятно ще я опитам.
Препоръчвам да изливате крема върху корите, когато е леко поизстинал, за да не се разкашкат. Всъщност е въпрос на вкус, но аз предпочитам да са леко хрупкави и да се усещат.
Аз предпочитам този вариант на торта Наполеон- с много блатове, но не с готови кори- било от кори за баница(?!), било от бутер-тесто ;) :
Аз добавих и още една лъжица брашно и корите ги поръсих с олио и захар, след като ги опекох /а не преди това/, за да не се слепят. Освен това сместа не я редих ами я омесих, за да стане хомогенна и за да попият добре корите. След като се омеси крема с корите може да оставите малко от корите, за да поръсите отгоре.