Млечната баница се приготвя като корите се изпичат цели намазани с масло после се заливат със смес от мляко, захар и яйца и се пече отново На вкус, текстура и начин на приготвяне нямат нищо общо с тази рецепта
17.02.2016 21:34
12
2
дедо
млечн баница по нашенски, а изкилифинчено наполеон
17.02.2016 13:58
11
3
NEVI
Кори за баница аз ползвах "Фамилия"
04.02.2016 21:37
1
Ива
За какви готови кори става въпрос?
04.02.2016 19:48
4
5
NEVI
От топлината на млякото яйчената смес се зготвя. Не го варят допълнително защото много бързо загар. Но всеки го прави както му е удобно важното е да е вкусно
04.02.2016 18:29
2
Ирина
Не се ли сварява кремът след добавянето на яйчената смес?
04.02.2016 17:38
NEVI
тортата трябва да престои поне 6 часа за да стегне крема и да се напоят корите хубаво
Тази рецепта коментираха
Подобни рецепти
Последно Коментирани