Тази рецепта коментираха

Анонимен
Потребител#173178
Потребител#173178
Правих я веднъж преди години, но нещо не ми се получи много добре. Корите ми се разкашкаха и стана като някаква попара на вид. Може би трябва да пробвам с домашна юфка, която е по-плътна. Помня, че сложих и масло в крема - за стягане и за вкус.
06.07.2016 21:46
11
1
Цветелина
Цветелина
Направих я и съм доволна от резултата.В описанието по горе сте пропуснали да кажете че крема се вари докато се сгъсти.
19.04.2016 13:27
16
3
ВИЛИ-Виолета Матева
ВИЛИ-Виолета Матева
Правих я тази торта и не съм очарована ,въпрос на вкус ,но я приготвих с готов крем може и това да е причината ?
16.03.2016 18:41
7
3
Наталиа Петрова
Наталиа Петрова
Преди време опитах подобна рецепта и не ми се получи. Затова сега съм малко счептично настроена, но най-вероятно ще я опитам.
01.03.2016 11:14
8
2
Ваня Георгиева
Ваня Георгиева
Изглежда лесна за приготвяне и много вкусно.
23.02.2016 09:50
3
8
NEVI
NEVI
Млечната баница се приготвя като корите се изпичат цели намазани с масло после се заливат със смес от мляко, захар и яйца и се пече отново На вкус, текстура и начин на приготвяне нямат нищо общо с тази рецепта
17.02.2016 21:34
12
2
дедо
дедо
млечн баница по нашенски, а изкилифинчено наполеон
17.02.2016 13:58
11
3
NEVI
NEVI
Кори за баница аз ползвах "Фамилия"
04.02.2016 21:37
1
Ива
Ива
За какви готови кори става въпрос?
04.02.2016 19:48
4
5
NEVI
NEVI
От топлината на млякото яйчената смес се зготвя. Не го варят допълнително защото много бързо загар. Но всеки го прави както му е удобно важното е да е вкусно
04.02.2016 18:29
2
Ирина
Ирина
Не се ли сварява кремът след добавянето на яйчената смес?
04.02.2016 17:38
NEVI
NEVI
тортата трябва да престои поне 6 часа за да стегне крема и да се напоят корите хубаво
04.02.2016 16:20
6