Тази рецепта коментираха

Анонимен
Илияна Димова
Илияна Димова
Мас използвам за тестени изделия и за готвене, но не съм пържила
17.03.2016 21:11
Ваня Георгиева
Ваня Георгиева
И аз стигнах до този извод.:)
17.03.2016 20:53
Биляна Владова
Биляна Владова
Най хубавите пържени картофки стават с мас.
17.03.2016 16:54
1
Веселина Константинова
Веселина Константинова
Аз също не съм пържила в маргарин. Може би в палмово масло. Но иначе пък обожавам картофки със сирене!
13.02.2016 21:35
Ваня Георгиева
Ваня Георгиева
Никога не съм пържила в маргарин.Може да е така не зная.
13.02.2016 21:11
Джемиле Чешлиева
Джемиле Чешлиева
Изглеждат хрупкави и сладички, пържени в течен маргарин са нещо превъзходно
13.02.2016 13:04
1
1
Renkata
Renkata
С мас също съм яла и да хубави. Не е ли по-добре в хубаво масло, а не течен маргарин (той е повече вреден)
13.02.2016 22:04