Тази рецепта коментираха

Анонимен
Веселина Хаджийска
Веселина Хаджийска
Няма ли да стане много сладко от толкова захар ?
03.09.2016 17:48
Валерия
Валерия
Брашното може ли да се замести с царевично нишесте?
22.08.2015 14:22
1
1
Галя
Галя
Не разбрах количеството брашно- 1ч.ч. чета като 1 чаена чаша, но 6 с.л. не правят 1 ч.ч.. Моля разяснете. Може би аз неправилно го разчитам. Подобен е на крем "Ванилия", но предполагам този ще е още по-добър, тъй като не използвам карамелизирана захар, а белтъците прибавям към горещия (но не врящ) яйчен крем и те леко се пресичат на малки точици.Става също пухкав и лек.
06.04.2014 19:10
Венета Новакова
Венета Новакова
Крема стана от раз,всичко е написано както трябва,благодаря Марго!
Гледам поставят оценки,отличен от мен!
07.03.2014 22:32
3
1
Христиана Пенчева
Христиана Пенчева
Светла, крем "Дипломат" се прави с бисквитка, напоена в кафе, която поставяме на дъното на чашата. Няма общо едното с другото. ;)
27.10.2013 18:41
Светла
Светла
това е крем Дипломат , правила съм го и е превъзходен...
26.10.2013 18:14
fff
fff
някой хора наистина не четат-1ч.ч(6с.л.) брашно,казано е точно и ясно
02.10.2013 16:41
1
ади
ади
В рецептата пише 3 яйца.някои хора не четат.Обаче колко брашно е нужно,никъде не пише.А не може ли брашното да е заменено с ванилено нишесте?Мисля,че е същата работа:)
02.10.2013 15:54
2
Стефка Борисова
Стефка Борисова
Превъзходен крем! фантастична рецепта! винаги съм го правила, но без карамела - разликата е ОГРОМНА! Благодаря! Човек се учи докато е жив.
04.07.2013 17:11
1
Sfetulia
Sfetulia
То за млякото, ясно, но какво става с четвъртото яйце!? В съставките пише 4 бр., а се използват 3 жълтъка. За белтъците няма бройка.
04.07.2013 16:02
1
svetlana
svetlana
Хората ясно са написали в третия ред на рецептата "останалото мляко слагаме да се затопли в съд на котлона..."
06.01.2013 20:22
соня
соня
не се задълбавайте толкова.млякото е 1 литър от него се взима към 200 мл.за да се разбъркат хубаво яйцата с брашното а останалото го затоплям леко и го сипвам към захарта след като се карамелизира.и след като заври и карамела хубаво се е разтворил в млекото изсипвам яйчената смес и нататък вие знаете
.бъркате то веднага се сгъстява и махате
04.01.2012 13:35
пипи
пипи
явно някои хора немогат да четат или неразбират като четат-350 мл мляко се използва за смеските(карамелена и яйчена), а останалите 650мл се затоплят(виж 3 ред на рецептата) и се действа на татък.ясн????
03.01.2012 19:20
краси
краси
Последно някой ще каже ли къде се слага останалото мляко ?
10.05.2011 20:22
Ivanov Stanislav
Ivanov Stanislav
Другото мляко се слага в Нескуик.
07.09.2010 18:13