Тази рецепта коментираха

Анонимен
Ваня Георгиева
Ваня Георгиева
Благодаря за уточнението.:)
25.02.2016 10:58
1
Сия Рибагина
Сия Рибагина
Благодаря Ради,кокоса и шоколада се допълват идеално,аз дори бих сложила тъмен шоколад,защото не обичам бял,личи си че е много сочен
25.02.2016 10:38
1
1
Радомира Михайлова
Радомира Михайлова
О да доста сочен, точно изядох последното пърче от снощи :D
25.02.2016 11:43
Ивелина
Ивелина
Изглежда супер!
25.02.2016 10:11
1
Сия Рибагина
Сия Рибагина
и аз нещо не можах да разбера за тази глазура,Ради да няма нещо объркано,хем с бял шоколад,хем фъча е целия кафяв
25.02.2016 07:27
1
1
Радомира Михайлова
Радомира Михайлова
Сия фъча е кафяв заради какаото...Заливката е бяла, но попива много бързо тъй като беше направена с прясно мляко и за това писах за вас да я правите със сметана за да е по гъст. :D
25.02.2016 10:35
1
Ваня Георгиева
Ваня Георгиева
Глазурата защо не е бяла от белия шоколад?
24.02.2016 23:57
1
Радомира Михайлова
Радомира Михайлова
Вале много бързо попива и за това :D Както писах и на Сия в рецептата съм ви написала да ползвате сметана (аз имах прясно мляко,но остана по рядък крема) за да е по гъст крема и да остава отгоре...Пък и може да се замени и с топинг бял шоколад мисля ;)
25.02.2016 10:39