Тази рецепта коментираха

Коментари (12)

Изпрати
Aleksandar
Aleksandar
30.09.2015 23:01
S 1 supena lujica dali shte mojesh da ovkusish 3 litra suvmestimost, malko se sumnqvam? haha logika
4
0
Aleksandar
Aleksandar
30.09.2015 23:00
1 с.л. сол и 2 с.л. захар
Logichno e . Raztvori tezi dve sustavki v kompoten burkan opitai ot raztvora i shte razberesh tochnara proporciq.
0
1
мая миланова
мая миланова
12.10.2014 14:54
независимо от буркана оцета е до резката
16
2
10875
10875
30.01.2014 04:15
След колко време е готава за консумация?
11
5
Пламен
Пламен
25.09.2013 17:36
Извинете, след колко време бурканът е готов за консумация?
7
0
ДЖУДЖЕТО
ДЖУДЖЕТО
28.10.2012 14:44
А ТАЗИ ТУРЩИЯ МОГА ЛИ ДА Я СЛОЖА В БИДОН,
10
0
Бачо Кольо
Бачо Кольо
27.10.2012 19:09
Напълнете бурканите с комби (на парчета), карфиол, моркови и целина. Залейте с вряща марината (1 оцет, 2 вода, сол, даф.лист, захар и мед), затворете и обърнете бурканите. Ако искате да е по-здрравословно, не слагайте никаква сол, и без нея царснката туршия се запазва мин. 2 години. За сърдечно болните това е възможност да се хапнат сладко без да се притесняват.
14
2
Мима
Мима
15.10.2015 11:49
Вряща вода + мед!Меда си губи качествата над 36 градуса топла вода!
0
0
Бурелски
Бурелски
25.10.2012 19:03
Вместо препоръчваното тук стерилизиране, слагам на един компотен буркан - 820 мл. два аспирина.
5
0
са
са
15.09.2012 15:49
Браво
1
0
тин
тин
12.09.2011 22:11
Точно така, бурканът е с вместимост 800 мл.
1
1