Тази рецепта коментираха

Анонимен
Banshi
Banshi
Брашното е възможно най-гнусният сгъстител за млечен крем. Нишесте - пшенично, царевично, картофено, всяко е по-добро. Също и желатин.
08.03.2020 15:57
3
4
Веселина Гатева
Веселина Гатева
Просто обикновен крем ванилия.Нищо непознато
22.05.2016 16:33
7
4
jeni
jeni
Става ли да се направи с маргаринр ако нямаш кр.масло?
11.09.2014 12:15
7
7
Жана В.
Жана В.
Кремът стана хубав, но на мен ми беше прекалено сладък даже с 2/3 ч. чаша захар. Сложих и по-малко масло - 40 г., което пак се усеща в крема. Стана много бързо - под 30 мин. Благодаря за рецептата!
05.08.2014 20:12
4
4
Роси
Роси
Браво! Рецептата е чудесна.
14.01.2014 14:32
7
2
Вили
Вили
Изпълних точно рецептата и кремът стана прекрасен. Имам питане:дали е възможно да се замени захарта с подсладител? Така ще е добре и за диабетиците. Ако някой е пробвал моля да сподели.
20.09.2013 14:31
11
1
1
Покажи всички подкоментари
Ели
Ели
Отдавана не съм правила този крем и реших да се консултирам с вашите рецепти. Още в началото направих грешка и разбих яйцата без да отделя белтъците. Нямах други яйца, рискувах и ги сложих така. За моя изненада крема пак стана много хубав. Пиша Ви ако някой друг се обърка като мен да не изхвърля яйцата, крема пак става. Все пак внимавайте! Благодаря!
01.03.2013 20:11
23
2
Viktor
Viktor
това е най-обикновен сладкарски крем става за еклери и торти и всичко,ако обичате карамеления вкус разтопете част от захарта и след това добавете останалите продукти много е хубав и така
24.02.2013 19:29
9
2
Ваня
Ваня
перфектен крем за торта или за директна консумация, особенно като се прибавят и белтъците на сняг, а и малко какао.
24.02.2013 18:24
13
1