Тази рецепта коментираха

Анонимен
Ваня
Ваня
Статията е от сайта.
Закваската определено не е това, което са посочили редакторите, така че моля да не се заблуждават читателите и да се редактира текста на рецептата.
06.03.2016 10:49
Ваня
Ваня
Да_си_приготвим_домашен_черен_хляб

В тази статия е обяснено как се приготвя закваската. С нея се получават истински хлябове, като тези, които са правени едно време. Много са полезни, а освен това издържат и много време. Ще се радвам, ако опитате да приготвите такъв хляб.
06.03.2016 10:43
1
1
Ваня  Величкова
Ваня Величкова
Това закваска мая ли ще рече или е нещо друго? Изглеждат много апетитно, а със сигурност са и много вкусни!
06.03.2016 10:12
1