Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
пробвайте вместо стафиди , сушени сини сливи( без костилки по-добре и по-месести да са)...1или 2 на сърма..няма да съжалявате
24.12.2021 05:00
1
Tsvetina Todorova
Tsvetina Todorova
Станаха страхотни, благодаря!
05.01.2020 23:45
1
marcheva14
marcheva14
Роси, чудесна рецепта, точно с праз-лук се правят тези сарми от кисело зеле, а ако им хвърлиш и една - две шепи стафиди.... още по-хубави и вкусни стават. Поне аз така ги приготвям, но не само за Коледа , а и през другото време.
Мария Детева, на кисело зеле не бих слагала дома за вкус. Не е необходимо , двете неща се "бият" помежду си.
10.01.2017 19:50
8
2
Мария Детева
Мария Детева
Сърмите стават по-вкусни без праз, с нарязани на ситно пресни гъби печурки и един ситно нарязан домат за вкус. Киселото зеле трябва предварително да преседи поне 2 часа във вода.
24.12.2015 16:28
7
8
Дидка
Дидка
Малко преди да се свали от котлона разбийте 3-4 яйца с щипка копър и изсипете при сърмите на тънка струйка.Леко разклатете съда с сърните за да иде сместа навсякъде. Така е по вкусно!
16.01.2015 21:22
3
8
1
Покажи всички подкоментари