Добавям още две снимки съм собствена рецепта на целувки с основа от шоколад и леко шприцован отгоре . Тези целувки са с по-меки върхове, нарочно е такова изпълнението им.
29.01.2017 01:43
2
marcheva14
Здравейте, дами!
Тъй като ми останаха два белтъка реших, че не е правилно да ги хвърлям и затова ги завъртях на целувки с орех по средата и посипах с какао за малко разнообразие, съответно качвам снимки. Две снимки са. Направих ги изключително бързо, само за 20 мин. На много места прочетох , че на някои наши колежки им е трудно да направят този приятен сладкиш и затова споделям начин най-вече на печене, вероятно там е по-сложното. Фурната се загрява точно на 200 градуса и сложете готовите шприцовани целувки да се печат и веднага изключете фурната и си легнете. На сутринта ще имате готова хрупкава целувка добавка към кафето ви. Това е.
08.09.2016 22:48
1
ВИЛИ-Виолета Матева
Вкусен десерт ,обичам целувки :)))
07.05.2016 17:18
Джемиле Чешлиева
Любимите ми
07.05.2016 01:37
Албена Асенова
Вентилаторът не изсушава ли прекалено ястието.
07.05.2016 01:04
1
marcheva14
Добави коментар.
Албена, не, в никакъв случай, напротив, равномерно разпределя температурата във фурната.
07.05.2016 01:15
Monika Ivanova
мисля че в моята фурна на 100 градуса ще изгорят. Има ли значение това че е с вентилатор?
06.05.2016 16:25
1
marcheva14
Добави коментар.
Моята фурна е с вентилатор и винаги го ползвам, защото смятам че по-добре се завихря топлия въздух. Ако смяташ, че на 100 градуса при теб ще изгорят намали градусите , а за да си го сигурна си купи термометър за фурна, не е скъп. Той е много удобно и практично малко кръгло термометърче, което изключително точно показва градусите. Въпреки че фурната ми е много добра аз ползвам такъв за да съм спокойна при изпичането на всеки сладкиш. Има два вида термометри, такива които ти показват дали е готово печивото, това са термометри сонда, или наречени термо-игла и такива които ти показват само градусите на самата фурна. Имам и двата и много работа ми вършат, но най-вече този за фурната. Термо-иглата ако не се лъжа беше около 25 лв , другия още по-евтин. Много хубава работа ми върши и термометъра за сосове. Ползвам ги всичките, голямо удобство са.
Тъй като ми останаха два белтъка реших, че не е правилно да ги хвърлям и затова ги завъртях на целувки с орех по средата и посипах с какао за малко разнообразие, съответно качвам снимки. Две снимки са. Направих ги изключително бързо, само за 20 мин. На много места прочетох , че на някои наши колежки им е трудно да направят този приятен сладкиш и затова споделям начин най-вече на печене, вероятно там е по-сложното. Фурната се загрява точно на 200 градуса и сложете готовите шприцовани целувки да се печат и веднага изключете фурната и си легнете. На сутринта ще имате готова хрупкава целувка добавка към кафето ви. Това е.
Албена, не, в никакъв случай, напротив, равномерно разпределя температурата във фурната.
Моята фурна е с вентилатор и винаги го ползвам, защото смятам че по-добре се завихря топлия въздух. Ако смяташ, че на 100 градуса при теб ще изгорят намали градусите , а за да си го сигурна си купи термометър за фурна, не е скъп. Той е много удобно и практично малко кръгло термометърче, което изключително точно показва градусите. Въпреки че фурната ми е много добра аз ползвам такъв за да съм спокойна при изпичането на всеки сладкиш. Има два вида термометри, такива които ти показват дали е готово печивото, това са термометри сонда, или наречени термо-игла и такива които ти показват само градусите на самата фурна. Имам и двата и много работа ми вършат, но най-вече този за фурната. Термо-иглата ако не се лъжа беше около 25 лв , другия още по-евтин. Много хубава работа ми върши и термометъра за сосове. Ползвам ги всичките, голямо удобство са.