Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
Глупости на търкалета!Палачинки в бутилка?!С черпак е най -удобно.Дозата е една и съща,а с бутилката е играчка и въртел .И много сложна рецепта.Аз всичко си правя на око.В зависимост за колко човека са палачинките Ако са само за мен едно яйце,и брашнона око разреждам млякото докато стане като боза.Какво толкова сложно има в едни палачинки ,не разбирам.Най-важното е тигана да не е лепкав ,че да мофат лесно да се обръщат.Аз си ги обръщам с решетъчната лъжица и не си правя експеримент да ги подмятам,че отидоха на земята
21.01.2024 19:17
4
4
Анонимен
Анонимен
Използвах си черпак ,както обикновено. Сложих по-малко мазнина .
Чудни станаха .
Благодаря Ви
19.11.2023 09:52
1
Потребител#322882
Потребител#322882
Отврат!!! Яйцата са прекалено много. По някое време се чудех дали не пръжа целувки!!!
30.11.2022 01:43
2
Радомира Михайлова
Радомира Михайлова
Здравейте почитатели и "хейтъри" на рецептата ми, от много време не съм влизала да побликувам, но реших да споделя с вас подобрението си на рецептата и защо е удобно с бутилка. Да изясня първо - бутилката е хитрост, която използвам за удобство при съхранение, както някои вече са се досетили и е подходяща за пренасяне...ако ходите лято по язовири и подобни ще откриете, че е доста хитро за пренасяне и за печене край огъня :)
ТА ЗА ПОДОБРЕНИЕТО! Един ден рискувах и не ползвах изобщо въпросното олио за което доста от вас се притесняваха, но ползвах домашно мляко, а то само по себе си е доста пълномасленко, та получиха се отново страхотни,... Ще ги снимам надявам се скоро и ще ви покажа отново резултата. За госпожата, която беше писала, че изглеждали глетави ще добавя само, че са мазани с масло и за това са така...едно време бабите ви не са ли ви давали грам мазнинка...мас имаше почти във всяка рецепта и всичко беше вълшебно!
25.02.2021 20:46
17
8
Peter Dechev
Peter Dechev
палачинки в бутила и палачинки в черпак , каква е РАЗЛИКАТА !!!!!!!?????
15.11.2019 02:01
5
2
Покажи всички подкоментари
Zlatinka Dragoeva
Zlatinka Dragoeva
Страхотни, благодаря
17.01.2017 08:41
5
3
Мина Димитрова
Мина Димитрова
Доволна съм от резултата, вкъщи всички ги харесаха. На мен лично с бутилка не ми е удобно да наливам сместа, но всеки трябва да опита за да разбере.
06.01.2017 09:34
6
8
Anka Neykova
Anka Neykova
БЛАГОДАРЯ ВИ МНОГО ЗА ИДЕЯТА,..СТАНАХА СТРАХОТНИ,... БЪРЗО ❤ЛЕСНО И ВКУСНО ☺
28.12.2016 14:48
3
Албена Асенова
Албена Асенова
Да,ама кплко време може да се съхранява така.С тези пресни яйца повече от фен едва ли е разумно.
11.09.2016 00:21
8
2
красимира
красимира
Аз сместа я съхранявам в бутилка и в хладилника.Когато ми поискат съм готова.Изпържвам 4-5 бр.и останалото обратно в хладилника.Удобно и практично.
11.09.2016 00:15
10
2
Петя Борисова
Петя Борисова
Вчера ги приготвих, но не успях да снимам пълната чиния ,защото моите зверчета се събудиха и ги нападнаха.Толкова много ги харесаха ,че нищо не остана. Идеята за бутилката много ми допадна. Много съм доволна от рецептата.
18.07.2016 18:50
18
4
Потребител#173937
Потребител#173937
Извинявам се на авторката, че се обижда от критика, но палачинките хич не изглеждат добре. Пък и как ще си отмери човек точното количество за своя тиган. И вместо да изцапаш един черпак, ще изцапаш фуния, за да напълниш бутилката. И какво е това олио в сместа, може би затова палачинките изглеждат глетави.
15.07.2016 09:22
17
26
Христилияна Димитрова
Христилияна Димитрова
Интересно заглавие и интересна рецепта! Струва си да се пробва. Със шише сигурно ще е много по удобно.Благодаря за идеята и рецептата!
03.07.2016 09:42
6
3
Галичка Николова
Галичка Николова
Безкрайно е по-удобно. Тази сутрин даже преди да прочета това,ги направих точно по същия начин,с малкото изключение,че не ги разбивах предварително (продуктите).Бутилката беше от някакъв сок,стъклена с по широко гърло.Насипах всичко вътре,затворих с капачката и го раздрусах мъжката...И после ...за нула време закуската готова.. :)
02.07.2016 08:32
17
4
Monika Ivanova
Monika Ivanova
на мен с черпака някак като доза ми е по-лесно
04.05.2016 21:00
29
5