Тази рецепта коментираха

Анонимен
Ирина Андреева Jolie
Ирина Андреева Jolie
Да добавя,че ако тигана е незалепващ няма смисъл да се маже с масло,защото в самото тесто има олио.В противен случай ще станат много тежки и вредни заради многото мазнина в тях и при печене,а какво остава и за мазането на краищата.Аз ги обичам хрупкави :)
14.04.2016 14:26
7
5
1
Покажи всички подкоментари
Ирина Андреева Jolie
Ирина Андреева Jolie
Заглавието е малко подвеждащо :) Все едно готовата палачинка е в бутилка.То сместа като цяло няма значение в какво е,лесно е с бутилката разбира се,но не мисля,че заглавието е правилно.Все едно да се казва Кекс в купа -само защото тестото сме го направили в купа,а не че е изпечен в купа. :)
14.04.2016 14:23
19
9
Валентин Миранов
Валентин Миранов
Винаги с чаша или черпак, но трябва да опитам, по-лесно явно ще бъде, и няма да нацапам много!
13.04.2016 14:51
4
3
Валентин Миранов
Валентин Миранов
Никога не съм ги правил по този начин с бутилка.
13.04.2016 14:50
5
Марина
Марина
Доста по-лесно е и не цапа толкова :)
02.04.2016 12:02
6
Марияна
Марияна
Като зачетох ми стана ясно.Моя позната правише палачинки по този начин, но вместо вода и прясно мляко слагаше газирана вода.
27.03.2016 16:58
6
Потребител#167180
Потребител#167180
Много апетитно изглеждат!
24.03.2016 21:24
3
ВИЛИ-Виолета Матева
ВИЛИ-Виолета Матева
супер идея ,може и да опитам В първия момент се зачудих как така палачинки в бутилки ,сега вече ми е ясно :)))
24.03.2016 20:58
3
Веселина Константинова
Веселина Константинова
Много интересно предложение! Струва си де се опита!
24.03.2016 20:03
6
Pressy
Pressy
Много вкусно !
24.03.2016 17:45
2
Ваня Благоева
Ваня Благоева
Изглеждат много вкусни, аз ги правя или с мляко или с вода, но трябва да пробвам и с двете :)
24.03.2016 14:36
1