Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
А къде са доматите?
28.02.2022 15:19
Анонимен
Анонимен
Пилето се маринова в кисело мляко,а накрая се слага сметана и слиндух!
28.02.2022 15:16
1
Милена
Милена
Може да е побългарено, но е доста вкусно - става бързо и ухае прекрасно. Готвя по тази рецепта вече няколко пъти и резултатът винаги е чудесен! Поздравления!
24.08.2014 18:00
Мима
Мима
Това е побългарения вариант.
11.10.2013 15:16
1
Любка Павлова
Любка Павлова
Работила съм в 5-звезден индийски ресторант в Англия, в който всички бяха индийци, само аз българка. Безброй много пъти съм виждала как правят ТК Масала, но кисело мляко не слагат. Няма нужда от брашно за сгъстяване на соса, а така наречената мазнина, при тях е бульона от свареното пилешко месо. Не знам защо към всичките изброени подправки е добавена и Гарам Масала, тъй като Гарам Масала е смес от повечето изброени подправки (канела, кардамон, кимион, кориандър, карамфил и черен пипер), да бяхте написал/а само джинджифил, червен пипер, куркума, лот червен пипер, сол и Гарам Масала.
И ориза се сервира отделно от пилешкото, а то се гарнира с кориандър, не с магданоз, и зелен лайм.
09.10.2013 09:58
6
Даяна
Даяна
От къде пазарувате за по странните мерудийки?
21.01.2013 17:56
Сс
Сс
От какво ще стане гъст соса. Трябва ли да се сложи брашно или нещо подобно за сгъстяване. Преди няколко дена се опитах да направя пиле тикка масала, но соса ми стана много рядък.
18.12.2011 19:41