Тази рецепта коментираха

Анонимен
Илияна Димова
Илияна Димова
Много харесвам джинджифил , а може ли вместо сусамово масло , да се сложи сусамов тахан, не съм купувала сусамово масло, течно ли е или има твърда текстура , като краве масло или маргарин
10.04.2016 13:12
1
Ваня  Величкова
Ваня Величкова
Сусомовото масло е с течна текстура, подходящо е и за по-кратко пържене. В случая го използвам, за да станат по-сочни кюфтенцата, защото пилешкото е сухо месо по принцип. Не пречи да сложиш малко тахан за вкус, но трябва да внимаваш да не станат сухи.
10.04.2016 13:24
3
Pressy
Pressy
Интересни подправки. И аз ще го изпробвам. Изглежда страхотно !
10.04.2016 12:30
Гергана  Георгиева
Гергана Георгиева
Не съм слагала досега джинджифил в кайма.Ще пробвам
10.04.2016 12:12