Тази рецепта коментираха

Анонимен
nadejda
nadejda
не всеки сиропиран блат е реване,да не говорим,че в случая дори и истински сироп няма
20.04.2016 23:50
1
1
Валентин Миранов
Валентин Миранов
Какво искаш да кажеш под истински сироп? Сиропа беше много сладък, а реването стана перфектно. Като не ти харесва не го прави, прави го както ти си знаеш! А и съм на ясно, че не всеки сиропиран блат е реване!
25.04.2016 11:58
Сия Рибагина
Сия Рибагина
Когато се сиропира сладкиш винаги едното трябва да е студено,или сиропа или сладкиша,но сиропа се кипва предварително със захарта и след това се охлажда
18.04.2016 13:54
1
Валентин Миранов
Валентин Миранов
Не съм го кипвал сиропа, но пак стана хубаво реването.
18.04.2016 14:07
Сия Рибагина
Сия Рибагина
Изглежда добре,но с това описание за сиропа,е по скоро сладка вода,отколкото сироп.Тази захар в студената вода не я виждам как ще се разтвори
18.04.2016 12:37
4
1
Валентин Миранов
Валентин Миранов
Ако го обичаш по-сладко може да сложиш още захар. Иначе захарта се разтваря в студената вода, просто трябва малко повече да бъркаш, и става по-бавно.
18.04.2016 13:48
Мария Георгиева
Мария Георгиева
Така със студено приготвен сироп не съм правила, заварявам и охлаждам.
18.04.2016 12:33
1
1
Валентин Миранов
Валентин Миранов
Става, но по-бавно, а знам че топло реване е хубаво да се залее със студен сироп иначе ще се отлети.
18.04.2016 13:49