Тази рецепта коментираха

Анонимен
nadejda
nadejda
не всеки сиропиран блат е реване,да не говорим,че в случая дори и истински сироп няма
20.04.2016 23:50
1
Покажи всички подкоментари
Сия Рибагина
Сия Рибагина
Когато се сиропира сладкиш винаги едното трябва да е студено,или сиропа или сладкиша,но сиропа се кипва предварително със захарта и след това се охлажда
18.04.2016 13:54
1
Покажи всички подкоментари
Сия Рибагина
Сия Рибагина
Изглежда добре,но с това описание за сиропа,е по скоро сладка вода,отколкото сироп.Тази захар в студената вода не я виждам как ще се разтвори
18.04.2016 12:37
1
1
Покажи всички подкоментари
Мария Георгиева
Мария Георгиева
Така със студено приготвен сироп не съм правила, заварявам и охлаждам.
18.04.2016 12:33
1
1
Покажи всички подкоментари