Тази рецепта коментираха

Анонимен
Веселина Константинова
Веселина Константинова
Чушките са леко хрупкави, плънката е сготвена и аромата е запазен.
20.04.2016 20:07
1
1
Гергана  Георгиева
Гергана Георгиева
Интересно хрумване,но няма ли да станат малко блажнички?
20.04.2016 17:31
1
цветослава киркова
цветослава киркова
Интересна идея , не знам обаче колко ще са изпържени чушките отвътре , плънката дали е добре сготвена , ще опитам :)
20.04.2016 16:24
1
Сия Рибагина
Сия Рибагина
Наистина много интересно предложение,обикновеоо пълним само чушките със сирене,но тук с тези кори за баница ми хареса идеята
20.04.2016 16:21
1
Стоян Александров
Стоян Александров
интересно хрумване
20.04.2016 16:14
1