Тази рецепта коментираха

Анонимен
Ваня Георгиева
Ваня Георгиева
Зашо си ги кръстила нервозни гъби?
30.05.2016 13:37
1
Биляна Владова
Биляна Владова
така се казва на подлютени храни
30.05.2016 16:34
Албена Асенова
Албена Асенова
Предполагам,чеса перфектни.Само не мие ясно защо нервозни.
26.04.2016 20:58
2
Monika Ivanova
Monika Ivanova
заради лютото- нервират те толкова, че чак ушите ти да запишат. Аз слагам чили.
09.05.2016 06:33
Гергана  Георгиева
Гергана Георгиева
Защото са лютички, така се казва на подлютени храни.
26.04.2016 21:04
1
Гергана  Георгиева
Гергана Георгиева
Тези гъбки са голяма вкуснотия, аз слагам и по малко масълце.
26.04.2016 18:03
2
Гергана  Георгиева
Гергана Георгиева
И аз слагам, когато имам, но с масълцето се получава страхотен аромат.
26.04.2016 18:12
Биляна Владова
Биляна Владова
и аз понякога слагам, но не винаги
26.04.2016 18:09