Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
Благодаря за рецептата❣️Ореховките станаха Уникални❤️
02.12.2024 15:18
Анонимен
Анонимен
Благодаря! Точно този вкус и текстура на ореховките търсех! В магазина са като бисквити с орехи...
13.02.2023 09:56
9
1
Анонимен
Анонимен
Спазих рецептата, като се има в предвид, че правя ореховки за пръв път. Станаха чудесни!
03.12.2022 15:21
7
1
1
Гергана  Георгиева
Гергана Георгиева
Тези ореховки винаги стават сполучливи, радвам се, че са ви се получили добре.
04.12.2022 14:08
MiSvi
MiSvi
Фантастични станаха ореховките!
Рецептата е страхотна,благодаря,че я споделихте с нас! Определено ще я приготвям отново и отново :)
24.05.2019 22:03
5
Nataliya Ramirez
Nataliya Ramirez
Понеже не живея в България, много, много рядко ми се случва да намеря рецепта която е описана както трябва, и написаните количества са наистина такива каквито трябва. Затова се чувствах задължена да напиша коментар. Току що го направих тези ореховки и направо не мога да повярвам колко хубави станаха. Точно следвах рецеотата, и понеже не пише на колко градуса да се пекат, пробвах на 350 Фаренхайт (180 С), за 17 минути на всяка тава и излезе перфектно. Като ги изкарах от фурната бяха много меки отвън но очаквах да се втвърдят малко като изтинат. Така и стана, и сега са хрупкави отвън а мекички отвътре. Точно както ги обичам. Благодаря ти много за хубавата и лесна рецепта!
29.07.2018 21:48
51
3
1
Гергана  Георгиева
Гергана Георгиева
Радвам се, че са ви се получили сполучливи и сте останала доволна .Благодаря за оценката.
30.07.2018 11:06
6
1
Анонимен
Анонимен
Захарта каква е пудра или кристална
31.01.2024 09:53
1
Анонимен
Анонимен
Кристална
23.10.2024 16:07
Анонимен
Анонимен
Мррр!Да взема и аз да ги направя тези орехивки!
22.10.2023 14:31
Анонимен
Анонимен
1/1 захар и орехи. Станаха брутално сладки!
12.03.2023 20:04
4
1
Анонимен
Анонимен
Çok teşekkür ederim tarifiniz çok güzel
07.06.2023 15:42
Таня Митева
Таня Митева
Станаха превъзходни!Благодаря за точната рецепта!
04.12.2022 12:52
2
2
1
Гергана  Георгиева
Гергана Георгиева
Радвам се, че са станали сполучливи ореховките и са ви харесали.
04.12.2022 14:04
Анонимен
Анонимен
Чудесна рецепта!Станаха превъзходни! Благодаря!
27.11.2022 20:58
3
Веселина Константинова
Веселина Константинова
Любимите ми!
13.08.2022 12:01
4
1
Гергана  Георгиева
Гергана Георгиева
Радост е за мен, че са любими на толкова много хора!
13.08.2022 13:13
Gaci Shkodrova
Gaci Shkodrova
P. S. Благодаря и на Нина Тодорова: печенето наистина прави разликата. А пък, г-жо Георгиева това с бен-мари-то си беше ревелация. Не съм специалист по сладките неща и разрових тук-там: оказа се, че швейцарската меринга се прави по подобен начин; който го е опростил - поздави от благодарното човечество, един брой:) Ощастливихте мъжа ми:)
28.12.2019 14:48
6
2
Gaci Shkodrova
Gaci Shkodrova
Е, страхотни станаха! Пет по Мишлен:)
28.12.2019 14:26
6
Maria CHilingirova
Maria CHilingirova
Навремето си купувах ореховки, бяха страхотни-направо се топяха в устата и не бяха твърди. Опитвала съм доста рецепти, но стават твърди и нямат нищо общо с тези които помня.
03.09.2018 23:08
20
3
1
Нина Тодорова
Нина Тодорова
Тайната на ореховките е в печенето. За да не станат твърди трябва да се извадят от фурната докато са още мекички, защото като изстинат се втвърдяват леко. Ако ги извадиш, когато вече са се втвърдили после стават като камък. Надявам се да съм била полезна.
04.01.2019 15:22
27
Цветелина Стойкова
Цветелина Стойкова
Едни от любимите ми сладки! Супер лесни и вкусни!
25.02.2018 22:21
5
Албена Асенова
Албена Асенова
Аз все не мога да ги докарам.Стават почти винаги твърди и почти съм се отказала да правя още опити.Нещо бъркам.Но тия изглеждат превъзходно.
01.05.2016 14:24
1
5
1
Гергана  Георгиева
Гергана Георгиева
Няма как ореховките да са меки, по принцип те са си твърди и леко жилави. Но то в това им е чара. Аз ги обожавам!
01.05.2016 15:01
2
2
Валентин Миранов
Валентин Миранов
Изглеждат супер, леля ми преди години беше правила и изглеждаха като тези, аз за съжаление все още не съм, но ще пробвам, не е кои знае колко трудно като гледам.
30.04.2016 23:55
5
2
1
Гергана  Георгиева
Гергана Георгиева
Трудното е докато изчистиш орехите,после е фасулска работа
01.05.2016 11:05
15
2