Всяко домашно сиране си има определен вкус! Едни обичат биволско, други овчо а трети краве! Който каквото обича все е да е домашно!
16.05.2016 21:16
Monika Ivanova
Е да биволското е чудесно, но на мен малко ми мирише..може и да не съм му свикнала
16.05.2016 08:50
К К
Да разбирасе! :)
15.05.2016 01:39
Джемиле Чешлиева
Не купувам никога ор магазин. Првдпочитам домашно биволско сирене. По- добро е.
15.05.2016 01:38
К К
Ивсе пак е домашен, а по добро от домашното няма, не е като да купиш от магазина и да е пълно със всякакви неща!
15.05.2016 01:35
Джемиле Чешлиева
Да, ама някои ги правят много стегнати и не можеш да ги използваш за всичко.
15.05.2016 01:33
Джемиле Чешлиева
Чудна рецепта
09.05.2016 00:33
1
Monika Ivanova
много е интересна именно, защото е различна и не е с мая, а със сметана пък и яйцата :)
12.05.2016 09:55
Ваня Георгиева
Сиренето по принцип става със мляко и мая за сирене.
09.05.2016 00:26
4
1
Monika Ivanova
да, именно затова казах, че е нещо между сирене и кашкавал. Много интересно се получава и за мен е по-лесно отколкото с капките мая, но наистина резултата не е обикновеното сирене, което сме свикнали да ядем.
12.05.2016 09:49
Стоян Александров
Правил съм сирене у дома, но на подобна рецепта за пръв път попадам. Чудно ми е яйцата за какво се слагат?
06.05.2016 14:11
1
2
Анонимен
Може би за да се пресече,за пръв път чувам. Баба ми правеше сирене от топло мляко и мая.
След като се нареже го осоляваше и в кацата да зрее. Видях е по 1 год.
14.03.2024 14:57
Monika Ivanova
явно стягат,защото няма капки- по принцип сиренето се подсирва- затова съм писала,че вкуса е между сирене кашкавал
06.05.2016 15:31
Албена Асенова-Писева
Интереснарецепта.Само с тези яйца се сирене ли ще се получи.Никога не съм опитвала подобно нещо.
След като се нареже го осоляваше и в кацата да зрее. Видях е по 1 год.