Аз добавих прясна зелена чушка, която смелих с доматите - страхотно!!!
27.07.2018 11:20
1
1
1
Яница Николова
Чудесна идея,аз пък слагам настърган морков,когато запържвам лукът и чесънът. :)
27.07.2018 16:54
1
Яница Николова
Чудесна рецепта!
23.06.2018 23:10
1
Рейчъл Рей
Доколкото си спомням в класическият сос Болонезе подправката е целина, а не босилек.Слагат се и моркови, без чесън, но и 1/2 чаша бяло вино, а като се сгъсти доматения сос се прибавя чаша прясно мляко.Ползват се талиатели - вид паста с форма на ленти, подобно на фетучините, но са по-широки, или спагети.
Тази рецепта коментираха
Подобни рецепти
Последно Коментирани