Тази рецепта коментираха

Анонимен
Христо Славейков
Христо Славейков
Класика в жанра!
03.02.2022 19:42
Мария Симова
Мария Симова
Аз добавих прясна зелена чушка, която смелих с доматите - страхотно!!!
27.07.2018 11:20
1
1
1
Покажи всички подкоментари
Яница Николова
Яница Николова
Чудесна рецепта!
23.06.2018 23:10
1
Рейчъл Рей
Рейчъл Рей
Доколкото си спомням в класическият сос Болонезе подправката е целина, а не босилек.Слагат се и моркови, без чесън, но и 1/2 чаша бяло вино, а като се сгъсти доматения сос се прибавя чаша прясно мляко.Ползват се талиатели - вид паста с форма на ленти, подобно на фетучините, но са по-широки, или спагети.
04.10.2017 09:53
1
Ваня Благоева
Ваня Благоева
Много хубава рецепта! Браво!
10.05.2016 12:29
1
1