Тази рецепта коментираха

Анонимен
Мая Пенчева
Мая Пенчева
не само изглежда превъзходно, толкова е вкусно, че не мога да повярвам, че аз съм го приготвила
29.07.2017 13:09
1
Мая Пенчева
Мая Пенчева
яла съм в Италия и в Кипър такава манджа, там се произнася Пастичио, но е много вкусна, затова реших да я изпробвам, много трудоемка е за сам човек като мен, но се надявам да си заслужава труда, благодаря за рецептата (нямах гъби, но всичко останало съм изпълнила, печенето е на финала изглежда превъзходно)
29.07.2017 12:28
1
Потребител#167180
Потребител#167180
Изглежда интересно и вкусно!
19.05.2016 11:43
4
2
Ваня Благоева
Ваня Благоева
Доста богата заливка,а индииското орехче, дава по специфичен вкус ли? Аз до сега не съм слагала.
18.05.2016 16:36
1
1
Теодора Мещерова
Теодора Мещерова
На сос Бешамел винаги се слага индийско орехче
31.05.2017 21:14
4
3