Тази рецепта коментираха

Анонимен
AnYo
AnYo
Много вкусни станаха от първия път! Точно като на баба :)
12.03.2023 13:25
1
1
Анонимен
Анонимен
Да се сложи маслото да се загрее и да се прави тестото!?!?! Тотален абсурд. Омесва се тестото и задължително почива 10- 15 минути. Това е много важно за да бухнат бухтите.
07.06.2022 09:21
15
4
Анонимен
Анонимен
Абе вие за грам не сте ли чували какви е тази мярка. "колкото поеме" чаени чаши, супени лъжици, абе хора има грамаж. Аз съм професионален сладкар и никога не съм виждал подобна пародия, всички рецепти се изпълняват по грам и милилитър и т.н.
23.06.2021 10:54
17
6
Албена
Албена
Страхотни, както винаги.. Особено ако ги разрежете и напълните със сладко и сирене ?
16.08.2020 09:16
6
1
anelia83
anelia83
Чудесни са! Брашното, което сложих аз и съм доволна от резултата, беше 3 чаши и половина по 220гр. някъде... Тестотото не трябва да лепне, но и да е сравнително меко на допир. Среден огън на пържене. Успех! ;)
03.06.2019 19:55
2
4
Потребител#201180
Потребител#201180
Благодаря на авторката за труда, но като начинаещ в материята (при мен не се получиха) имам една препоръка. Несериозно е, в наше време, да се пише брашно, колкото поеме при изобилието от точни и евтини кухненски везни. Отделно, в помощ, би била и температурата на пържене, дори да не е в градуси, но слаб, среден или силен огън смятам, че е достатъчно.
23.04.2019 11:02
11
1
Ани
Ани
Това наистина са бухтите на баба (най-вкусните). Много благодаря за хубавата рецепта.
16.12.2018 13:38
6
1
Потребител#208934
Потребител#208934
Mnogo vkusni stanaha moite po-tazi recepta, samo neznam kak da go napravq kato "Sgotveno"
09.09.2018 16:44
Gergana Tsvetanova
Gergana Tsvetanova
Любими бухтички!Бързи и икономични!
08.07.2018 17:20
6
1
Petya Mincheva
Petya Mincheva
Страхотни стават! Аз натрошавам вътре и сиренце. Тестото го правя толкова меко, че не го разточвам, а го разплесквам с ръка върху набрашнения плот, до около 1 см дебелина. Пържа в повече олио, да плуват в него. Така бухтичките сами се обръщат като се изпържат от едната страна. Стават за нула време :)
25.06.2018 11:40
11
1
Яница Николова
Яница Николова
Много апетитни!
03.06.2018 22:51
3
2
Потребител ROSY
Потребител ROSY
Много ми харесаха и се приготвят за нула време :)
19.12.2017 14:08
6
2
Mihail Mihailov
Mihail Mihailov
stranotni buntichki vsjka sedmicha si gi oravj
17.01.2017 08:13
7
Зорница Христова Михова
Зорница Христова Михова
бързо и лесно
вкусна закуска
всички много ги харесаха в къщи!
17.01.2017 05:46
12
1
Katia Filkova
Katia Filkova
Страхотна рецепта
15.01.2017 09:44
12
1
Марияна Мутафчиева
Марияна Мутафчиева
Станаха повече от супер! Препоръчвам!
12.01.2017 11:17
10
1
Наталия Петрова
Наталия Петрова
Радвам се, че са ви харесали... Благодаря,че споделихте мнение.
12.01.2017 23:30
6
3
Сия Рибагина
Сия Рибагина
Рецептата е аналогична на моята с която правя мекички,но ползвам 2яйца.Бухтички аз наричам тестените изделия,които правя с по течно тесто и го загребвам с лъжица,след което пускам в мазнина,а тези които са с тесто за разточване наричам мекички.
Дали защото ги разточих на по тънко или някъде другаде сгафих,но ми се получиха кухи отвътре.Иначе и с едно яйце си стават супер!
18.06.2016 08:13
35
9
2
Галя
Галя
Напротив! Точно тази рецепта е за бухти! Мекици се правят обикновенно от тесто с мая. Има и други рецепти с бакпулвер или сода. От втасалото тесто се късат парченца колкото орех, не се точи, а се раздърпва с намазнени пръсти като малка питка и тогава се пържи в обилна мазнина. И вашата рецепта с по-течното тесто е за бухти, но е просто друг вариант.
17.09.2016 01:00
18
5
Наталия Петрова
Наталия Петрова
Може би е заради по тънката кора. Аз правя едни мекички със същата смес ,но по тънко ги точа и стават кухи,разрязвам ги лъко и ги пълня и се получават страхотно. Незнам как е правилно да се наричат така ги знам. В нашия край мекици и катми правим с мая само бухти със сода.
18.06.2016 12:46
14
3
Петя
Петя
Ужааас, че това олио няма ли да се запали докато се омеси тестото :D :D :D дано няма такива, които да изпълняват стъпка по стъпка :D
16.06.2016 09:04
65
13
5
Росица
Росица
ако се пържат във фритюрник с 2-3л. олио, няма да изгори :)
08.01.2017 14:44
1
1
Наталия Петрова
Наталия Петрова
Ако се притеснявате за олиото винаги може да го загреете след като приготвите тестото. Преценете колко време ще ви отнеме месенето и го пригответе както ви е удобно.
26.09.2016 22:09
9
3
Наталия Петрова
Наталия Петрова
:)) Благодаря:))все пак говорим за малко тесто,за бухти което не втасва и несе точи тънко,не за къпана баница примерно ...Опитайте,току виж се окаже по- лесно и бързо от колкото се опитвате да го представите.
16.06.2016 11:51
6
7
Петя
Петя
Ох, дано сте права.. то за една минута бъркане, месене, точене и изрязване на ромбоиди и идеално загрято олио.. та вие сте за MasterChef :)
16.06.2016 10:40
20
8
Наталия Петрова
Наталия Петрова
Тестото се меси за 1 минута,ако за 1 минута може да се запали толкова олио значи сте права. Друг е въпроса кой колко може да меси. Не съм срещала рецепта която да пасва на вкуса и възможностите на всеки,така че всеки може да прецени възможностите си и да действа според тях.
16.06.2016 09:28
14
5
ВИЛИ-Виолета Матева
ВИЛИ-Виолета Матева
Само като гледам и огладнявам , рецептата е както и аз я знам ,но понякога слагам 2 яйца ,а може и без тях зависи от режима на хранене
29.05.2016 10:46
18
3
1
Наталия Петрова
Наталия Петрова
Аз слагам 2 яйца когато удвоя дозата, но иначе яйцата колкото повече по- добре.
29.05.2016 13:24
2
2