Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
Блатът е уникален! Браво за рецептата, поздравявам ви. За сиропа ми се стори много водата по рецептата и го направих с 1ч.ч. захар и 3 ч.ч. вода. Получи се превъзходно реване!
25.09.2022 14:07
2
Анонимен
Анонимен
Сиропът рядък ли е, щото ми се струва много вода на 150гр захар? И за колко време се изпича на 150С в стандартна правоъгълна тава?
24.09.2022 16:39
marcheva14
marcheva14
Не, Сонче, реване никога не съм правила с удоволствие ще я погледна. Благодаря !
18.01.2017 10:25
4
1
marcheva14
marcheva14
Чудесна и лесна рецепта, Соня! Направо започнах да се облизвам, много обичам реване.
17.01.2017 19:36
3
1
Покажи всички подкоментари