Тази рецепта коментираха

Анонимен
Марияна
Марияна
Първото което прави впечетление са цветовете в ястието - червено, оранжево, жълто. Изглежда много добре. И със сигурност много вкусно. Поздравления!Рецептата също е много добра.
05.06.2016 11:44
1
1
Евтини Рецепти
Евтини Рецепти
Да,обичам да ми е цветно и слънчево и се старая да го пренеса в чинията.А добре изглеждащата храна,никой не я подминава :)) Ако сте любители на лютото,спокойно можете да добавите.С тези огнени цветове ще си върви идеално.
05.06.2016 11:48
Ваня Георгиева
Ваня Георгиева
Соня с тези вкусотии ме караш само да огладнявам. :) Много обичам патладжана в ястията но моите хора в къщи не го искат и ми е много трудно така. Рецептата е страхотна.
05.06.2016 11:11
1
1
Евтини Рецепти
Евтини Рецепти
Радвам се,че съм предизвикала слюнкоотделяне :))))) Ако не го харесват,винаги можеш да го замениш с тиквичка или със зеленчук по твой избор.Но тогава вкуса няма да е същия.
Ще ти издам една тайна,как аз накарах моя мъж да заобича патладжани.Преди да ги сложа в някое ястие,предварително ги изпичам на котлона,като ги въртя от всички страни.Избирам ги по-тънички и ги слагам по 2-3 на котлон.Като включа двата котлона за 10 мин. съм изпекла всичките.При печенето се опушват и имат аромат на скара на дървени въглища.Случвало се е да готвя без месо и той да го търси в чинията :))) Като ги изпека само ги задущавам за 10 мин. под капах,за по-лесно белене и ги накълцвам на ситно.Почти като на пюре.Пробвай,даже няма да разберат,че си сложила патладжан ;) А за аромата ... мм ... Малко нескромно,но ще ме благославяш ;)
05.06.2016 11:45