Тази рецепта коментираха

Анонимен
Радика
Радика
Здравейте,
Исках да ви попитам каква сметана сте използвали за тази рецепта ,тъй като при мен нещо не се получи ...
Може би защото ползвах полуготова сметана,която не се затопля,но се усетих късно :) разбива се студена и за не повече от 5 мин. се получава прекрасен лек крем) ,но явно за тази рецепта трябваше да ползвам друг вид сметана,която търпи топлобработка:)
Благодаря ви предварително
26.03.2020 20:52
1
1
Добринка Петкова
Добринка Петкова
Здравейте!Използвала съм течна сладкарска сметана на Май дей Вита(може да се използва и червената на Май дей Кремио).Загрявам сметана,без да завира и добавям шоколада .Бъркам докато се разтопи,оставям да се охлади - първо на стайна температура,след това в хладилника(стяга бързо). След това разбивам ,ако много е стегнал ,добавям още малко сметана и доразбивам .
23.04.2020 19:36