Тази рецепта коментираха

Анонимен
Албена Асенова-Писева
Албена Асенова-Писева
За целувките можеш да намалиш градусите на 150.И за да не те разочаровам пак,бих искала да те предупредя,че сладките са много крехки и целувката много лесно се отделя от бисквитката. :-)
23.02.2017 23:33
1
marcheva14
marcheva14
Албенка, ти никога не можеш да ме разочароваш.! Твоите рецепти винаги са прекрасни. Да, така и предполагам , че при второто им вкарване във фурната би трябвало да се пече на ниски градуси за по- дълго време заради белтъците. Малко време ми трябва и ще ги врътна. Още веднъж , благодаря!
23.02.2017 23:51
marcheva14
marcheva14
Благодаря, Албенка! Ще си ги запиша.
23.02.2017 23:26
Албена Асенова-Писева
Албена Асенова-Писева
Пекат се на 170 градуса.Но един съвет след втория ми опит.Първо се пекат бисквитките за кратко,вадят се и като поизстинат върху тях се шприцоват целувките и се връщат във фурната за да се изпекат и целувките.Рецептата е от старите тефтери на моята майка и бяха написани само грамажите,така,че инпровизирах.Иначе са много хубави и могат да се слепят и с друг крем.
23.02.2017 22:54
marcheva14
marcheva14
Чудесно изглеждащи пумпали. Сега я забелязах тази рецепта и много ми хареса. Вероятно ги печеш на слаба фурна , колко градуса е?
Благодаря!
23.02.2017 22:29

Последно Коментирани

Варено жито с канелаЖитоВарено жито с канела41
Веселина КонстантиноваВеселина Константинова2k15k18k
Пещерски татлииДруги десертиПещерски татлии1518
Фати КамбероваФати Камберова1078531k
Мляко с ориз по турскиСутляшМляко с ориз по турски67
Христилияна ДимитроваХристилияна Димитрова3822k3k
Печена белена тикваПечена тикваПечена белена тиква32
Марияна Петрова ИвановаМарияна Петрова Иванова2k13k14k
Грис халваХалваГрис халва9
Rosi StoyanovaRosi Stoyanova1k4k13k
Кускус с прясно млякоКускусКускус с прясно мляко21
Джемиле ЧешлиеваДжемиле Чешлиева7483k6k
Еклери с маслен кремЕклериЕклери с маслен крем11
Мария ГулековаМария Гулекова4121k2k