Тази рецепта коментираха

Анонимен
ВИЛИ-Виолета Матева
ВИЛИ-Виолета Матева
Тиквите са станали чудесни на вид направо като истински ,браво !
07.07.2016 20:14
Илияна Димова
Илияна Димова
Много са симпатични Браво ! Не съм работила със захарен фондан
07.07.2016 18:35
Наталия Петрова
Наталия Петрова
Много са сладурски,а от каде може да си закупим тиквичките?
07.07.2016 13:29
2
Наталия Петрова
Наталия Петрова
Да знам за фондана,правила съм разни десерти, но от описанието не разбрах че са домашни пък и много добре са направени затова се подведох. Страхотна идея ще опитам,децата много ще им се зарадват.Благодаря.
07.07.2016 18:09
Нина Иванова Иванова
Нина Иванова Иванова
Аз съм ги правила :) много са лесни, сигурно най-лесното нещо от фондан. Като се има предвид че не ми е силна страна фондана. Бял готов (купен) фондан се боядисва с хранителна боя, правят се малки топки които леко се сплескват като тиква ( тиквата не е изрядно обла) пробива се с клечка за зъби малка дупка за дръжка. Също с клечка се правят улейчетата на топката. Малки дръжки В кафяв цвят, малки въженца които се завиват леко и готово. Фонданът е като мек пластелин ....може първо проби с пластелин да се направят :)
07.07.2016 14:51