Тази рецепта коментираха

Анонимен
Ивелина Асенова
Ивелина Асенова
Поздравления! Мога само да кажа, че с тази марината за зеленчуци на скара си облизахме пръстите от вкусотия! :)
Аз обаче, не добавих сухите подправки и горчицата! Само балсамов оцет, зехтин, соев сос и 2 скилидки счукан чесън!
05.08.2018 16:11
1
Потребител#180257
Потребител#180257
Само сол и зехтин и право на грила чести и натурални а тиквичките са страхотни след грила със класически млечен сос
18.12.2016 17:21
8
1
Ваня Георгиева
Ваня Георгиева
Не мога да възприема горчицата, първо на вкус и какво точно прави тя на зеленчуците, соевия сос е напълно достатъчен, но въпрос на вкус.
26.09.2016 23:29
3
3
Иван Пеев
Иван Пеев
Кой както желае така да си я овкосява ... дали ще сложите босилек дали риган вапрос на вкус е както я обичате да ви е сладко .
26.09.2016 11:48
2
Ivo
Ivo
Така мариновани са екстра за сач.
26.04.2016 19:10
3
2
Биляна Владова
Биляна Владова
тази вечер ще ги направя така, за всякакви зеленчуци е подходяща нали
26.04.2016 16:26
11
7
Monika Ivanova
Monika Ivanova
много добра рецепта...правя ги точно по този начин
10.04.2016 17:40
9
2
maria
maria
И аз вече няколко пъти използвам рецептата и всеки път зеленчуците стават страхотно вкусни! Аз слагам и риган и босилек,и смесвам балсамов и ябълков оцет.
11.06.2015 22:58
12
1
Росица Генчева
Росица Генчева
И аз я правя, но слагам само оцет Балсамико, слагам и по щипка риган и мащерка, а след изпичането ръся обилно с магданоз. Но и така е чудесно!
02.09.2013 22:36
6
kalina
kalina
готвач съм сменете босилека с риган
24.08.2013 13:14
16
1
Маруся
Маруся
Тази марината я правя и овкусявам изпечените зеленчуци
22.08.2013 09:49
6
2
Илияна Апостолова
Илияна Апостолова
Страхотна марината. Направих я с олио, ябълков оцет и добавих и сух риган. Пекох на грил тиган. Невероятни зеленчуци се получиха!
08.08.2013 12:32
Ирина
Ирина
Таман я пробвах и много ни харесаха зеленчуците на всички. Подведох се по коментара на Цецо и направих само половината доза, но не правете тази грешка. За 2 малки тиквички, 1 малък патладжан, 1 голям кромид и 2 малки чушки половин доза не беше достатъчно да ги покрие. Така че мисля че дозата е в правилните количества. Също мисля че солта е излишна (аз не сложих)соевия сос е безобразно солен и без това. Браво на бат Милко :)облизахме си пръстите.
06.08.2013 00:16
3
2
Цецо
Цецо
Пробвах тази марината,но в 4 пъти по малки пропорции и ми хареса много.Също така остатъчната марината след прецеждане, става за овкусяване на вече изпечените зеленчуци.Няма да останете разочаровани!
04.08.2013 22:10
1